پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
در پایان دی ماه؛

ارزش بازار سرمایه ۱۸ همت شد

ارزش بازار اوراق بهادار در پایان دی‌ماه ۱۴۰۴ با ثبت رشدی ۱۲.۶ درصدی در مقایسه با آذر و افزایش ۵۱.۵ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، به ۱۸ هزار و ۶۷۶ میلیارد تومان رسید.
کد خبر : ۳۰۳۲۲۹
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، ارزش بازار اوراق بهادار با ۱۲.۶ درصد رشد در مقایسه با پایان آذر و ۵۱.۵ درصد رشد در مقایسه با دی سال گذشته به ۱۸،۶۷۶ همت در پایان دی ۱۴۰۴ افزایش یافت.

بررسی شاخص‌های بازار سرمایه نشان می‌دهد که در پایان معاملات دی، شاخص‌کل بورس اوراق بهادار (وزنی ارزشی) حدود ۱۵ درصد و شاخص‏ کل فرابورس ایران (وزنی ارزشی) ۵.۵ درصد در مقایسه با پایان ماه قبل افزایش داشته‌‏اند.

بیش‌ترین و کم‌ترین کمیت ثبت شده برای شاخص‌کل بورس اوراق بهادار تهران در دی به ترتیب ۴،۴۹۱،۷۶۹ و ۳،۹۰۹،۱۲۵ واحد و برای شاخص کل فرابورس ایران به ترتیب ۳۴،۶۹۸ و ۳۲،۷۱۹ واحد به ثبت رسیده است.

این گزارش حاکی است مجموع ارزش معاملات ماهانه بورس‌ها بدون احتساب ارزش معامله اوراق بدهی در عملیات بازار باز در دی ۱۴۰۴ بالغ بر ۲،۰۳۱ همت بوده که بیش از ۲۵ درصد افزایش در مقایسه با ماه قبل و ۱۲۰ درصد افزایش در مقایسه با ماه مشابه سال قبل را نشان می‌دهد.

بر اساس داده‌های منتشر شده، ارزش جذب و تجهیز منابع به تفکیک سرمایه‌ای و بدهی از ابتدای سال تا پایان دی ۱۴۰۴ حدود ۱،۱۴۳ همت بوده است که در مقایسه با دوره زمانی مشابه سال قبل حدود ۵۹ درصد رشد را نشان می‌دهد.

جزئیات گزارش آماری ماهانه بازار سرمایه در دی ۱۴۰۴ در روز‌های آینده منتشر می‌شود.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر