پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷
در هفته دوم بهمن ماه؛

رشد دوباره قیمت‌ خودرو در آستانه پایان سال

در هفته دوم بهمن ۱۴۰۴، بازار خودرو‌های داخلی شاهد جهش کم‌سابقه‌ای بود؛ اغلب مدل‌ها بین پنج تا دوازده درصد گران‌تر شدند و ری‌را با افزایش بیش از نیم میلیارد تومان، صدرنشین گرانی‌ها شد.
کد خبر : ۳۰۳۲۴۰
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، در هفته منتهی به ۹ بهمن ۱۴۰۴، بازار خودرو‌های داخلی ایران شاهد رشد قابل توجه قیمت‌ها بود. تقریباً تمام محصولات پرتیراژ ایران‌خودرو و سایپا افزایش قیمت را تجربه کردند، به‌ویژه در مدل‌های محبوب‌تر و نیمه‌لوکس.

در میان محصولات ایران‌خودرو، بیشترین رشد قیمتی مربوط به ری‌را بود که از ۲ میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان به ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسید؛ یعنی افزایشی بیش از ۵۲۰ میلیون تومان فقط در یک هفته.

پس از آن، سورن پلاس (XU۷P) نیز رشد شدیدی را ثبت کرد و با جهشی ۱۶۰ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان رسید. نسخه فول همین خودرو نیز با افزایش ۱۱۰ میلیون تومانی همراه بود.

مدل‌های دیگر مانند دنا پلاس (۵ دنده) و دنا پلاس توربو اتوماتیک (آپشنال) نیز رشد قیمتی به‌ترتیب ۷۰ و ۱۱۰ میلیون تومانی را تجربه کردند. پژو ۲۰۷ معمولی با موتور TU۳ حدود ۷۰ میلیون تومان گران‌تر شد، در حالی که نسخه پانوراما ثابت ماند و افزایش نداشت؛ نشانه‌ای از اشباع نسبی بازار در این تیپ خاص. نسخه اتوماتیک این خودرو، اما رشد ۶۰ میلیون تومانی را ثبت کرد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر