قالیباف: امام شهیدمان سرباز تام و کمال امام زمان(عج) بود
به گزارش بورس نیوز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پیام تصویری به مناسبت شهادت امام خامنهای تصریح کرد: زمانی که حاج قاسم شهید شد، فکر میکردم تلخترین روزهای زندگیام را سپری میکنم؛ و از نظر من، دنیا به آخر رسیده بود. ولی هیچ گاه فکر نمیکردم روزی برسد که با شرایطی تلختر از آن روز روبهرو شوم.
وی افزود: کاش فرصت بود تا کمی درباره عمق و عظمت این مرد الهی و مجاهد صحبت میکردم.
رئیس مجلس گفت: امام شهید انقلاب که بعد از امام کبیر انقلاب، دومین معلم قرن جدید بود؛ برای من که قریب ۵۰ سال از نزدیک این شخصیت برجسته الهی و سیاسی را درک کردهام، قابل تصور نیست که باید روزهایی را زندگی کنم که آقا در کنارمان نیستند.
قالیباف عنوان کرد:، اما دلیل اصلی باور ما به این بزرگمرد تاریخ این بود که ما ایشان را سرباز تام و کامل حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، میدانیم؛ و سربازی برای او را سربازی برای امام زمان میدانستیم و میدانیم و اعتقاد راسخ داریم و در این اعتقاد خود، ذرهای دچار تردید نشدیم که این مملکت، مملکت آقا امام زمان است.
وی بیان کرد: آقای ما بزرگ بود. اما با نبی مکرم اسلام قابل مقایسه نبود. زمانی که در جنگ احد بحث شهادت پیامبر در بین مومنین مطرح شد و آنها را نگران و ناامید کرد، وحی نازل شد که برای امروز من و شما آموزه مهمی است. خداوند در سوره آل عمران آیه ۱۴۴ فرموده است: محمد جز فرستادهای از سوی خدا نیست که پیش از او هم فرستادگانی آمدهاند و رفتهاند. پس اگر او بمیرد یا کشته شود، آیا ایمان و عمل صالح را ترک میکنید و به روش گذشتگان تان بر میگردید؟ پاسخ ما به این سوال قرآن این است که معاذ الله ما راه امام کبیرمان و امام شهیدمان را با راست قامتی ادامه خواهیم داد. انشاءالله.
رئیس مجلس گفت: شما بین وعده صادق ۳ و ۴ مقایسه کنید. در وعده صادق ۳ چند ساعت طول کشید که ما با فرماندهی امام شهیدمان، خودمان را پیدا کردیم و درسعبرتآموزی به دشمن صهیونی دادیم؛ اما میبینید که ساختار نظامی و مدیریتی کشور از فردمحوری خارج شده است.
قالیباف ادامه داد: بگونهای که کسی تصور این حجم گسترده از عملیات موفق به تمام مراکز آمریکاییها و رژیم صهیونیستی را نداشته است؛ و همه کارشناسان نظامی را در حیرت فرو برده است. بگونهای که تا این لحظه، بدون ذرهای وقفه ادامه دارد و ادامه خواهد داشت.