دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۶
شرکت قطر انرژی خبر داد؛

توقف تولید LNG در قطر

شرکت قطر انرژی از توقف تولید LNG خبر داد.
کد خبر : ۳۰۴۲۴۲

به گزارش بورس نیوز، شرکت انرژی قطر (QatarEnergy) دقایقی پیش با صدور بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که در پی حمله امروز صبح به تأسیسات بارگیری در بندر راس لفان (Ras Laffan)، بزرگترین پایانه صادرات گاز طبیعی مایع (LNG) در جهان، قطر تولید گاز طبیعی مایع خود را به حالت تعلیق کامل درآورده است.

بر اساس این گزارش، این حمله که خسارات قابل توجهی به زیرساخت‌های بارگیری و خطوط لوله انتقال وارد کرده، منجر به توقف کامل عملیات در این مجتمع عظیم صنعتی شده است. هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته و جزئیات مربوط به ماهیت آن اعلام نشده است.

با توجه به اینکه قطر به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده LNG در جهان، سهمی نزدیک به ۲۰ ٪ از عرضه جهانی این سوخت استراتژیک را در اختیار دارد، توقف تولید در این کشور بلافاصله باعث ایجاد شوک عظیمی در بازار‌های جهانی انرژی شد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر