يکشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۷
رئیس اتحادیه صنایع پایین دست پتروشیمی گفت:

افزایش صادرات صنایع پایین دست پتروشیمی با کنترل هوشمند تنگه هرمز

رئیس اتحادیه صنایع پایین دست پتروشیمی گفت: کنترل هوشمند تنگه هرمز باعث افزایش تولید و صادرات محصولات پتروشیمی می‌شود و سهم کالای ایرانی در بازار‌های جهانی رشد می‌کند.
کد خبر : ۳۰۴۵۶۲

به گزارش بورس نیوز، حسین دُر، رئیس اتحادیه صنایع پایین دست پتروشیمی با بیان اینکه خاورمیانه یکی از قطب‌های اصلی تولید اوره و آمونیاک در جهان است، افزود: در شرایط فعلی که جریان صادرات از برخی کشور‌های منطقه قطع شده و هزینه‌های حمل‌ونقل مواد اولیه افزایش یافته است، ایران با تولید این مواد در داخل و تأمین آن با قیمت مناسب‌تر برای صنایع پایین‌دستی، از مزیت رقابتی قابل توجهی برخوردار می‌شود و این امر موجب ارائه محصول نهایی با قیمت کمتر به مصرف‌کنندگان داخلی و همچنین تقویت موقعیت ایران در بازار‌های منطقه‌ای خواهد شد.

دُر با بیان اینکه مواد اولیه پلیمری و پتروشیمیایی نقش عمده‌ای در زندگی مردم جهان دارد، ادامه داد: کنترل هوشمند تنگه هرمز باعث می‌شود صنایع پایین دست پتروشیمی در ایران رشد کنند و بجای خام فروشی، محصولات نهایی تولید و صادر شوند.

وی همچنین پیش‌بینی کرد با افزایش قیمت نفت، درآمد‌های دولت نیز افزایش یافته و به تبع آن، تأمین نقدینگی در کشور بهبود خواهد یافت.

رئیس اتحادیه صنایع پایین‌دست پتروشیمی در پایان گفت: صادرات محصولات پتروشیمی همچنان به بازار‌های قبلی از جمله عراق، پاکستان، ترکمنستان، جمهوری آذربایجان، ارمنستان و ترکیه ادامه دارد و مرز‌های صادراتی فعال هستند.

 

 

 

اشتراک گذاری :
ارسال نظر