شنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۲
از آغاز جنگ علیه ایران؛

ذخایر نفت خام آمریکا ۱۲ درصد کاهش یافت

آمار‌ها نشان می‌دهد ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا از آغاز جنگ با ایران ۱۲ درصد کاهش یافته است.
کد خبر : ۳۰۵۴۸۴
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، موجودی نفت خام و فرآورده‌های نفتی در آمریکا به دلیل جنگ علیه ایران به طور گسترده‌ای کاهش یافته است، براساس این گزارش که هفته منتهی به ۲۲ می‌را مورد بررسی قرار می‌دهد؛ ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا به پایین‌ترین میزان خود رسیده است و از آغاز جنگ بیش از ۱۲ درصد کاهش یافته است.

کل ذخایر نفت خام ۱۲.۴ میلیون بشکه پایین آمده است. این رقم شامل برداشت از ذخیره استراتژیک نفت (SPR) نیز می‌شود. تقاضای پالایشگاه‌ها به نزدیک ۱۷ میلیون بشکه در روز رسیده است. این افزایش تقاضا، دسترسی به نفت برای صادرات را محدود کرده است. به همین دلیل، صادرات نفت خام برای دومین هفته متوالی کاهش یافت و به ۴.۴ میلیون بشکه در روز رسید.

در آستانه فصل اوج رانندگی در تابستان، موجودی بنزین به پایین‌ترین سطح فصلی خود از سال ۲۰۱۴ رسیده است. همچنین ذخایر فرآورده‌های تقطیری (مانند گازوئیل و نفت کوره) به حدود ۱۰۰ میلیون بشکه کاهش یافته است، این میزان در ۲۵ سال گذشته بی‌سابقه است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر