دوشنبه ۰۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۷
آخرین نتیجه عرضه اوراق دولتی

عرضه ۵۲ درصدی اوراق دولتی در بورس

آخرین نتیجه عرضه اوراق دولتی در بورس با فروش ۵۲ درصد از ۶۵.۹ هزار میلیارد تومانِ قابل عرضه همراه شد.
کد خبر : ۳۰۷۵۱۶

به گزارش بورس نیوز، بانک مرکزی اعلام کرد: ۳۴.۱ هزار از ۶۵.۹ هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی دولتی که در دوازدهمین نوبت حراج اوراق سال جاری عرضه شده بود به فروش رسید.

بر اساس این گزارش، طی این حراج، هیچ بانک یا موسسه اعتباری غیر بانکی برای خرید اوراق سفارش ارسال نکرد. این در شرایطی است که سایر خریداران در بازار سرمایه اوراق "اراد ۲۹۹ تا ۳۰۳" را خریداری کردند.

این گزارش می‌افزاید: سیزدهمین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی نیز در شرایطی روز چهارشنبه ۱۱ شهریور برگزار می‌شود، که مهلت ارسال سفارش‌ها برای بانک‌ها، موسسات اعتباری غیر بانکی، شرکت‌های بیمه و نهاد‌های مالی از ساعت ۸ تا ۱۲ دوشنبه ۹ شهریور تعیین شده است. در حراج جدید، اوراق مرابحه عام و کوپن‌دار با پرداخت سود ۶ ماهه عرضه خواهد شد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر