يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۰

فاز جدید رشد داروسازی دکتر عبیدی با عرضه قلم چنددوز زیکورپا (ZCorpa®)

کد خبر : ۳۰۷۶۵۱

بورس‌نیوز:

 

داروسازی دکتر عبیدی، پس از عرضه زیکورپا (ZCorpa®) به‌شکل ابزار تک‌دوز آماده تزریق (Auto-injector)، اکنون قلم ازپیش‌پرشده چنددوز این داروی حاوی تیرزپاتاید (Tirzepatide) را نیز عرضه کرده است. با افزوده‌شدن این قلم، زیکورپا (ZCorpa®) با دو ابزار تزریق متفاوت در دسترس قرار می‌گیرد تا پزشک بتواند متناسب با شرایط، نیاز‌ها و ترجیحات بیمار، گزینه مناسب را برای آغاز یا ادامه درمان انتخاب کند.

عرضه قلم چنددوز زیکورپا (ZCorpa®) در کنار ابزار تک‌دوز، بخشی از برنامه داروسازی دکتر عبیدی برای توسعه راهکار‌های درمانی GLP‑۱ است و با پاسخ‌گویی به نیاز‌های متفاوت بازار، زمینه پوشش بخش گسترده‌تری از تقاضا و توسعه فروش را فراهم می‌کند.

 

 

به‌تازگی نیز خطوط تولید دارو‌های GLP-۱ داروسازی دکتر عبیدی در دو شکل قلم و اتواینجکتور، با بهره‌گیری از فناوری‌های روز، در سایت داروسازی بهوزان افتتاح شده است.

امیر رضویان، مدیرعامل داروسازی دکتر عبیدی، درباره این عرضه گفت: «هدف ما از عرضه قلم چنددوز زیکورپا (ZCorpa®) این است که با تکیه بر زیرساخت تولید، توان تجاری‌سازی و شناخت نیاز‌های بازار، حضور داروسازی دکتر عبیدی را در زمینه GLP‑۱ و سلامت متابولیک گسترش دهیم.»

اشتراک گذاری :
ارسال نظر