يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۳
در مجمع شرکت سرمایه گذاری صدر تامین عنوان شد

تمرکز ویژه «تاصیکو» بر توسعه ذخایر طلا و مس

مدیرعامل هلدینگ صدر تأمین از ثبت رکوردهای جدید تولید در کارخانه طلای تفتان خبر داد و اعلام کرد که این شرکت با تکیه بر مطالعات بازار جهانی، بخش اصلی فعالیت‌های اکتشافی و توسعه‌ای خود در دو سال آینده را بر محور طلا و مس متمرکز کرده است.
کد خبر : ۳۰۷۷۹۵
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه‌گذاری صدرتأمین (تاصیکو) منتهی به ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ با ارائه گزارش عملکرد هیئت‌مدیره به سهامداران برگزار شد.

بر اساس اطلاعات ارائه شده در این جلسه، شرکت سرمایه‌گذاری صدر تأمین که در سال ۱۳۷۸ تأسیس شده، از سال ۱۳۹۷ با ورود به بازار سرمایه، فعالیت خود را به عنوان شرکت سهامی عام تداوم بخشیده است.

این شرکت طی سال‌های گذشته، مراحل متعددی از افزایش سرمایه را پشت سر گذاشته است که آخرین مورد آن، رشد سرمایه از ۶ هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان به ۹ هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان بوده است. جزئیات تکمیلی در خصوص آخرین وضعیت این افزایش سرمایه در ادامه مجمع به اطلاع سهامداران رسید.

 

کسب رتبه نخست در میان هلدینگ‌های معدنی و فلزی

 


عملکرد درخشان «تاصیکو» در بازار‌های مالی از جمله مباحث محوری مجمع بود. این شرکت توانسته است با کسب بازدهی ۵۸ درصدی، رتبه نخست بازدهی را در میان تمامی شرکت‌های سرمایه‌گذاری حوزه معدن از آن خود کند.

همچنین، کسب جایگاه نخست در میان ۲۲ شرکت سرمایه‌گذاری فعال در حوزه فلزات، از دیگر دستاورد‌های مهم و عملکردی این مجموعه محسوب می‌شود که در گزارش هیئت‌مدیره به آن اشاره شد.

 

نقشه راه «تاصیکو» در افق ۱۴۱۰


مدیران شرکت با ترسیم چشم‌انداز روشن برای آینده، اعلام کردند که تاصیکو برنامه‌ریزی کرده است تا سال ۱۴۱۰ به یک هلدینگ سرمایه‌گذاری با سبد دارایی‌های معدنی جذاب، شامل طلا، مس، نقره و روی تبدیل شود.

هدف‌گذاری کلان شرکت، ایجاد بالاترین بازدهی برای سهامداران در میان رقبای مشابه ایرانی است. در این مسیر، «حاکمیت شرکتی»، «شفافیت»، «انضباط مالی» و «سودآوری پایدار» به عنوان اصول راهبردی تعیین شده‌اند. برنامه آینده این مجموعه، تثبیت جایگاه خود در میان پنج سهم ارزشمند و ده سرمایه‌گذار حقوقی برتر بازار سرمایه است.

 

آخرین وضعیت افزایش سرمایه و پروژه‌های توسعه‌ای


در بخش دیگری از مجمع، گزارش هیئت‌مدیره در خصوص ترکیب پرتفوی و ارزش دارایی‌های هلدینگ ارائه شد. با توجه به شرایط نقدینگی کشور و نیاز‌های توسعه‌ای، افزایش سرمایه ۶ هزار میلیارد تومانی تاصیکو در دو مرحله تصویب شده است.

مرحله نخست این افزایش سرمایه به مبلغ ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان، هم‌اکنون در حال طی مراحل نهایی ثبت است. فرآیند حراج حق‌تقدم‌های استفاده‌نشده روز گذشته به پایان رسید و مکاتبات ضروری با شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و سازمان بورس انجام شده است. مدارک ثبتی نیز امروز ارسال شد و پیش‌بینی می‌شود با طی فرآیند‌های اداری، این افزایش سرمایه تا اواخر مهرماه به ثبت نهایی برسد.

 

پروژه های طلایی؛ از تفتان تا کردستان


علیرضا سیاسی‌راد، مدیرعامل تاصیکو، در تشریح پروژه‌های طلای پارس تأمین اظهار داشت: کارخانه طلای تفتان هم‌اکنون به تولیدی فراتر از ظرفیت اسمی در حوزه طلا و نقره دست یافته است. همچنین پروژه تولید یک تن طلا در پارس تأمین، طراحی پایه را پشت سر گذاشته و در مرحله اخذ مجوز‌های لازم است.

وی افزود: پروژه تولید پنج تن طلا نیز مراحل مطالعات مهندسی خود را به پایان رسانده و در مسیر اخذ مجوز، تأمین مالی و اجرا قرار دارد. همچنین، افزایش ظرفیت ۲۰۰ کیلوگرمی تولید طلا در سایت فعلی پارس تأمین به عنوان یکی از پروژه‌های «سریع‌المحصول» شرکت، وارد فاز عملیاتی شده است.

استراتژی تاصیکو در تمرکز بر طلا، مس و نقره بر پایه مطالعات دقیق بازار جهانی مواد معدنی تدوین شده است؛ به طوری که در دو تا سه سال آینده، بخش عمده فعالیت‌های اکتشافی و توسعه ذخایر معدنی بر طلا متمرکز خواهد بود. در کنار پروژه طلای تفتان، پروژه طلای کردستان نیز از دارایی‌های استراتژیک هلدینگ است که توسعه ذخایر آن به عنوان محور اصلی دنبال می‌شود.

در حوزه خاک چینی نیز، برنامه‌های توسعه‌ای شامل افزایش ظرفیت ۱۰۰ هزار تنی، طرح آهن‌زدایی و پروژه تأمین پایدار آب تصویب شده و در مسیر اجرا قرار دارند.

در نهایت، صورت‌های مالی منتهی به دوره مذکور به تصویب سهامداران رسید و با تأیید هیئت‌رئیسه، تقسیم ۴۸ تومان سود نقدی به ازای هر سهم مقرر شد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر