جمعه ۰۸ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۸
طی اطلاعیه ای؛

کارت سوخت خودروهای فرسوده غیرفعال نشده است

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: غیرفعال‌شدن کارت سوخت خودرو‌های بالای ۲۵ سال و موتورسیکلت‌های بالای ۱۰ سال صحت ندارد.
کد خبر : ۳۰۹۰۰۱

به گزارش بورس نیوز، در پی انتشاری اخباری در فضای مجازی مبنی بر غیرفعال شدن کارت‌های هوشمند سوخت خودرو‌های با عمر بیش از ۲۵ سال و موتورسیکلت‌های با عمر بیش از ۱۰ سال، شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران اعلام کرد: خبر منتشرشده، مورد تأیید شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران نیست.

در این اطلاعیه تاکید شده است: از هموطنان درخواست می‌شود ضمن پرهیز از توجه به اخبار تأییدنشده و بازنشر مطالب فاقد منبع معتبر، اخبار و اطلاعیه‌های مرتبط با کارت هوشمند سوخت و نحوه عرضه فرآورده‌های نفتی را صرفاً از طریق مراجع رسمی پیگیری کنند.

روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران ضمن تأکید بر ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق و مسئولانه، از اصحاب رسانه و کاربران فضای مجازی درخواست می‌کند در انتشار اخبار مرتبط با خدمات عمومی، از صحت و اعتبار اطلاعات اطمینان حاصل کنند.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر