جمعه ۱۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۰
ثبت رشد ۱۰/۲ درصدی؛

"فرابورس " در جایگاه سوم جهان از نظر رشد تعداد ناشران

تازه‌ترین آمار فدراسیون جهانی بورس‌ها (WFE) نشان می‌دهد تعداد ناشران فرابورس ایران با رشدی ۱۰/۲ درصدی به ۲۴۹ شرکت رسیده و این بازار را در میان ۸۳ بورس عضو فدراسیون، به رتبه سوم جهان رسانده است.
کد خبر : ۳۰۹۱۸۶

به گزارش بورس نیوز، تازه‌ترین آمار فدراسیون جهانی بورس‌ها (WFE) نشان می‌دهد تعداد ناشران فرابورس ایران با رشدی ۱۰/۲ درصدی به ۲۴۹ شرکت رسیده و این بازار را در میان ۸۳ بورس عضو فدراسیون، به رتبه سوم جهان رسانده است.

این آمار مربوط به بازه زمانی یک ساله منتهی به شهریور ۱۴۰۵ (آگوست ۲۰۲۶) است.

رشد آسیا-اقیانوسیه و آمریکا؛ افت ۰/۴ درصدی EMEA

بر پایه این گزارش، تعداد ناشران در بورس‌های مناطق آسیا-اقیانوسیه و قاره آمریکا به‌ترتیب ۱/۴ و ۱/۱ درصد رشد کرد. در نقطه مقابل، منطقه اروپا، خاورمیانه و آفریقا (EMEA) کاهشی معادل ۰/۴ درصد را تجربه کرد.

از مجموع ۸۳ بورس بررسی‌شده در گزارش، تعداد ناشران در ۳۱ بورس روند نزولی داشت و در ۱۳ بورس این عدد تغییری نکرد. علت این کاهش، خروج ناشران (Delisting) از بورس‌های مربوط بوده است.

فدراسیون جهانی بورس‌ها (WFE) که معتبرترین نهاد بین‌المللی و صنفی بورس‌ها شناخته می‌شود، آمار ماهانه بورس‌ها را در نشریه «Focus» منتشر می‌کند. ارقام این خبر از جدول «تعداد شرکت‌های پذیرفته‌شده» در شماره اکتبر ۲۰۲۶ این نشریه استخراج شده و به پایان اوت ۲۰۲۶ مربوط است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر