سه‌شنبه ۰۷ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۶
به دنبال انتشار خبر ورود 750 میلیون یورو اوراق قرضه صنعت نفت در ایران :

این اوراق هیچ تأثیری در خروج نقدینگی از بازار سرمایه ندارد

انتشار اوراق قرضه صنعت نفت بیش از آنکه در بازار سرمایه تأثیر گذار باشد در اقتصاد کشور تأثیر گذار تر است .
کد خبر : ۳۱۲۰۰

انتشار اوراق قرضه صنعت نفت بیش از آنکه در بازار سرمایه تأثیر گذار باشد در اقتصاد کشور تأثیر گذار تر است .

به گزارش بورس نیوز ؛ به دنبال انتشار خبر ورود 750 میلیون یورو اوراق قرضه صنعت نفت ایران به بازار تا دوشنبه هفته آینده ، برخی از کارشناسان بر این باورند با انتشار این اوراق احتمال تبدیل دارایی های برخی سرمایه گذاران از ريال به یورو و استقبال از این اوراق وجود دارد . اما باید گفت این اوراق برای اشخاص و شرکت هایی صادر می شود که سرمایه های آنها در خارج از کشور به صورت ارز است .

بنابراین گزارش از آنجا که این اوراق سود هفت الی هشت درصدی دارند با انتشار آنها ، سرمایه گذاران حرفه ای سرمایه های خود را از بورس خارج نخواهند کرد ، چرا که سود سرمایه گذاری در بورس بیش از اوراق قرضه است . لذا تفاوت سود اوراق قرضه و اوراق بهادار مانع خروج سرمایه گذاران از بورس ، به دنبال انتشار این اوراق ها خواهد شد .

به اعتقاد شایان آرانی انتشار اوراق قرضه صنعت نفت باعث ورود حسابهای ارزی خارج از کشور به داخل خواهد شد و سرمایه گذاران داخلی با توجه به ساختار کنترل ارزی تمایلی برای تبدیل ريال به ارز ندارند .

اشتراک گذاری :
ارسال نظر