يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۰
مدیرعامل کارگزاری بانک رفاه در گفتگو با بورس نیوز :

نباید شایعات معیار تصمیم گیری انتخاب سهام شود

مدیر عامل کارگزاری بانک رفاه با اشاره به افزایش اعتماد مردم به بازار سرمایه ادامه داد : رکود بازار های رقیب و افزایش دقت سازمان بورس در نظارت ها ، اقبال مردم را به سمت بازار سرمایه بیشتر کرده است .
کد خبر : ۳۱۳۴۱

روند صعودی بازار در روزهای اخیر بر گرفته از تغییر وضعیت قیمت جهانی فلزات و رشد قیمتها و به تبع آن بهبود اقتصاد جهانی است .

سهامداران نباید بر اساس شایعات تصمیم گیری کنند و باید سهامی را که از نظر بنیادی و ذاتی ارزنده است انتخاب کنند .

ابوالقاسم آقا دوست در گفتگو با بورس نیوز ؛ با بیان مطالب فوق و تأکید بر عدم توجه سهامداران به شایعات بازار گفت : روند صعودی بازار در روزهای اخیر بر گرفته از تغییر وضعیت قیمت جهانی فلزات و رشد قیمتها و به تبع آن بهبود اقتصاد جهانی است .

به اعتقاد وی عوامل داخلی همچون بهبود فضای کسب و کار ، وضعیت شرکت ها و اقتصاد در رشد بازار سرمایه نیز موثر بودند .

مدیر عامل کارگزاری بانک رفاه با اشاره به افزایش اعتماد مردم به بازار سرمایه ادامه داد : رکود بازار های رقیب و افزایش دقت سازمان بورس در نظارت ها ، اقبال مردم را به سمت بازار سرمایه بیشتر کرده است .

وی افزود : بازار سرمایه در بلند مدت روندی رو به رشد خواهد داشت البته بعد از هر سیر صعودی انتظار استراحت و سکون بازار ، قابل توجه است .

آقا دوست با توجه به افزایش شایعات سهامی همچون صدرا به سهامداران توصیه کرد : همیشه در بازار شایعات وجود دارد اما سهامداران نباید بر اساس شایعات تصمیم گیری کنند و باید سهامی را که از نظر بنیادی و ذاتی ارزنده است انتخاب کنند .

به گفته آقا دوست صنایع خدماتی و پیمانکاری در روزهای اخیر بیشترین اقبال را در بازار بخود اختصاص داده اند .


اشتراک گذاری :
ارسال نظر