شنبه ۰۸ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۹

نامه هاشمي به رهبري درباره دانشگاه آزاد

کد خبر : ۳۲۰۹۹
شبکه ايران: حجت الاسلام محمديان، عضو جديد هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي، ضمن غيرقانوني دانستن وقف اموال اين دانشگاه، از نامه هاشمي رفسنجاني به رهبر انقلاب جهت مخالفت با رسيدگي شوراي عالي انقلاب فرهنگي به وضع دانشگاه آزاد خبر داد.

رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‎ها، مقاومت هاي مسئولين دانشگاه آزاد با اساسنامه جديد را قابل توجه نخواند و تاکيد مي‌کند که اصلاح اساسنامه جديد اين دانشگاه در شوراي عالي انقلاب فرهنگي با راي بالايي صورت گرفته است.

چندماه پيش بود که عبدالله جاسبي در پاسخ به دانشجويان، آقاي هاشمي را رئيس واقعي دانشگاه آزاد معرفي کرده بود.

نامه هاشمي به رهبري درباره دانشگاه آزاد

در همين خصوص، حجت الاسلام محمديان تصريح مي‌کند: آقاي هاشمي نامه‎اي را خدمت رهبر معظم انقلاب نوشتند به همين مضمون که شورا از نظر قانوني حق ورود به اين بحث را ندارد. از طرف مقام معظم رهبري به بخش حقوقي ارجاع شد که: «آيا شبهه‎اي که مطرح شده درباره حق ورود شورا به اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد درست است يا نه؟ در اين‎باره کار کارشناسي شود.» کار کارشناسي حقوقي که انجام گرفت، نتيجه اين شد که شورا حق ورود به بحث اصلاح اساسنامه را دارد. پاسخ همين نظر حقوقي به سئوال آقاي هاشمي به اطلاع ايشان هم رسيد.

وقف اموال دانشگاه آزاد موضوعي بود که با مخالفت گسترده دانشجويان و مسئولين روبرو شد. به طوري که هفته گذشته چند صد نفر از دانشجويان با تجمع در مقابل دفتر جاسبي، اين موضوع را بزرگترين سرقت در جهان خوانده بودند.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در اين خصوص معتقد است که بسياري از اموالي که در اختيار دانشگاه آزاد قرار دارد، مربوط به دولت است و اموال عمومي محسوب مي‎شود. قطعا هيچ‎کس نمي‎تواند بگويد که دانشگاه آزاد حق دارد اموال دولت را وقف کند. آيا امکان دارد که خودشان - در بنر‎هايي که بعضي جا‎هاي شهر هم زدند، به‎عنوان بزرگترين وقف در تاريخ جهان از آن ياد مي‎کنند - چند نفري بنشينند و به نتيجه برسند که ما وقف کرديم و تمام شد و رفت؟!

مي‌خواهند اموال دانشگاه آزاد دست 5نفر منحصر شود

حجت الاسلام محمديان در مصاحبه با نشريه "پنجره"، هدف نهايي از وقف اموال دانشگاه آزاد را منحصر شدن اختيارات آن در دست 5 نفر دانسته و مي‌گويد: علي‎القاعده اين غيرشرعي خواندن براي اين است که حالا چون اين‎جا وقف شده، شورا هم نمي‎تواند دخالت کند. مجموعه‎اي که همه‎چيزش از امکانات نظام و با مصوبه‎‎هاي اين نظام انجام گرفته، همه‎اش با پول مردم بوده، و در کل شده مجموعه بزرگي به نام دانشگاه آزاد.

حالا آقايان مي‎خواهند اين مجموعه با يک عبارت «وقفت هذا المال» از اختيارات نظام خارج شود و در اختيار چند نفر متولي خاص قرار گيرد؟ اما دانشگاه آزاد اصلا خصوصي نبود و الان با وقف در حقيقت خصوصي شده است.

وي با انتقاد از عدم رسيدگي به اموال دانشگاه آزاد مي‌افزايد: 30 سال است که در دانشگاه آزاد حسابرسي نشده، هيچ مجموعه‎اي را در کشور نداريم که 30 سال گذشته باشد و حتي از يک نفر هم سئوال نشده باشد که در اين‎جا چه‎کار داريد مي‎کنيد؟ و بحث‎‎هاي مالي آن‎جا چگونه اداره مي‎شود؟

البته اين عضو جديد هيات امناي دانشگاه آزاد در پايان خاطر نشان مي‌کند که اساسنامه جديد بدون مشکل اجرا شده و نظام نيز بسيار مقتدرتر از اين است که مجموعه‎اي بتواند مقابل اقتدار نظام ايستادگي کند.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر