شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۸

ثبت نام رئيس جمهور به عنوان مفاخر استان سمنان

کد خبر : ۳۳۲۴۶

مهر: حجت‌الاسلام و المسلمين محمدجواد ادبي مديرعامل جديد انجمن آثار و مفاخر ادبي با صدور احکامي وضعيت مسئولان سه معاونت اين انجمن را مشخص کرد.
بر اساس يکي از اين احکام محمدرضا شرف به سمت معاون ارتباطات، بين‌الملل و امور استانهاي اين انجمن منصوب شده است.

ادبي همچنين سيدحسين موسوي‌خرم را به سمت سرپرست معاونت پشتيباني و توسعه منابع انجمن آثار و مفاخر فرهنگي منصوب کرد.

بر اساس يکي ديگر از اين احکام آقايي به عنوان معاون پژوهش و برنامه ريزي اين انجمن منصوب شده است.

انتصاب مشاور فرهنگي و آموزشي انجمن آثار و مفاخر فرهنگي

مديرعامل انجمن آثار و مفاخر فرهنگي همچنين محسن دستمالچي را به عنوان مشاور فرهنگي و آموزشي انجمن منصوب کرد.

در حال حاضر علي‌اکبر ولايتي، محمدرضا مخبردزفولي، سـيدصدرالدين شريعتي، غلامعلي حدادعادل، سيدعزت‌الله ضرغامي و سيد مصـطفي ميرسليم عضو حقيقي هيئت امناء انجمن آثار و مفاخر فرهنگي هستند.

اين در حالي است که با وجود تغييرات اخير و انتصاب ادبي به عنوان مديرعامل انجمن آثار و مفاخر فرهنگي، مهدي محقق همچنان رياست هيئت مديره اين انجمن را برعهده دارد.

نخستين خانه مفاخر کشور در سمنان کليد خورد

خبر ديگر از انجمن آثار و مفاخر فرهنگي اينکه به زودي نخستين خانه مفاخر در استان سمنان افتتاح خواهد شد.

وعده راه‌اندازي اين خانه‌ها را محمدجواد ادبي در بدو ورود به انجمن آثار و مفاخر فرهنگي به عنوان مديرعامل داده بود.

توافق براي ايجاد خانه مفاخر سمنان در جريان ديدار مديرعامل انجمن آثار و مفاخر فرهنگي کشور با عباس رهي استاندار و عموزاده رئيس اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان منعقد شد و ادبي مديرعامل اين انجمن ابراز اميدواري کرده مرکز فوق تا پايان ماه مبارک رمضان به بهره‌برداري برسد.

محل خانه مفاخر سمنان که با قدمت بيش از يک قرن يکي از مراکز تاريخي – فرهنگي استان محسوب مي‌شود، با همکاري شهرداري سمنان بازسازي شده و در اختيار اداره کل ارشاد قرار گرفته و بناست با بودجه‌اي دو ميليارد ريالي که نيمي از آن توسط استانداري سمنان و نيم ديگر آن توسط انجمن آثار و مفاخر فرهنگي تامين مي‌شود به اولين خانه مشاهير و مفاخر استاني کشور تبديل شود.

ثبت نام رئيس جمهور به عنوان يکي از مفاخر سمنان

همچنين قرار است در مرحله نخست به معرفي و تجليل از 40 نفر از مفاخر استان و در راس آنها محمود احمدي‌نژاد رئيس جمهور بپردازد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر