سه‌شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۹

ايران خودرو سودی در مجمع تقسيم نخواهد كرد

کد خبر : ۳۳۳۵۹
مجيد محمدی:روز سی‌ام تیر ماه جاری همه چیز به یک رویکرد جدی‌تر سهامداران و مدیران ارشد گروه صنعتی ایران خودرو برای درک تازه ای از وضعیت موجود و در کناران تلاش برای ساختن آینده‌ای سرشار از دستاوردهای خوب اقتصادی و مالی این غول بزرگ خودرو سازی منجر خواهد شد.

آنچه که در این یک سال اتفاق افتاده است نشانه های امیدبخش برای قدم نهادن در مسیری از یک هدف مشخص برای سر و سامان دادن به وضعیت مالی و اقتصادی ایران خودرو بوده است. به اعتقاد کارشناسان اقتصادی اقدامات بسیار مهمی برای حل بدهی‌های ایران خودرو صورت گرفته که سنگ بنای یک روند تازه برای سود دهی این گروه صنعتی خواهد بود.

این تلاش موفقیت‌آمیز بیش از هر چیز نشان می دهد که تیم مدیریتی ایران خودرو با درک شرایط حساس مالی و اقتصادی این گروه صنعتی به خوبی توانسته اند به وضعیت آشفته چالش های مالی این شرکت سرو سامان دهند. می‌توان گفت مدیرانی که میراث زخم خورده از بحران مالی مدیریت های قبلی را تیمار کرده اند، قدرت به سود رساندن این شرکت را در سال آتی خواهند داشت و سهام‌داران این نوید را کاملاً درک خواهند کرد.

حالا می توان امیدهای تازه ای را در این مجمع سرنوشت‌سازجست: سهامدارانی که با حس نیت مدیرانو احساس مسئولیت بخشی از سرمایه های خود را در این سالها در اختیار ایران خودرو قرار دادند؛ با صرف نظر کردن از سود سهام راه را برای توسعه سرمایه گذاری‌های سودده هموارخواهند کرد.

بی‌تردید این یک راه حل اصولی برای آینده همه سهامداران آن است که با متانت و هوشمندی در این مرحله بازوی محکمی برای تصمیم‌گیری‌های مالی مدیران ارشد ایران خودرو باشند. این گونهاقداماتی که برای سرو سامان دادن به وضعیت ایران خودرو در یک سال اخیر صورتگرفته است؛ اعتماد به نفسی خواهد بود برای مدیران، تا این شرکت را به جاده هموار سوددهی برسانند.

ممکن است راه‌های دیگری هم‌چون دریافت وام با بهره‌هایی 24 تا 30 درصدی راه دیگری برای تحقق برنامه‌های ایران‌خودرو باشد؛ با این حال این امر موجب به کاهش منابع درآمدی این شرکت خواهد شد.شاید توزیع نکردن سود در میان سهام‌داران و به کار بستن آن برای سرمایه‌گذاری‌های هدفمند و توسعه امکان سوددهی ایران خودرو منطقی‌تر به نظر بیاید.

با همه این احوال به نظر می‌رسد سهامدارانی که در این سالها همواره با نا امیدی به آینده خود می‌نگریستند این بارشاهد افق روشنی در پیش رو خواهند بودو گامتازه آنان برای همکاری با هیات مدیره ایران خودرو بهآن معناستکه سهام آنان در آینده رونق نوی خواهد گرفت.

این مسئله را بیش از هرکس سهامداران ایران خودرو درک می‌کنند که در تمام این سال‎ها آرزو داشتند ایران خودرو در مسیر رشد و پویایی همه جانبه قرار گیرد.سهام‌داران گواه تلاش‌های هدفمندمدیریت جدید ایران خودرو و دستاوردهایآن هستند. یک گام دیگر این سهامداران در ادامه همکاری می‌تواند بهترین خبر برای آینده خوب ایران خودرو باشد.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر