شنبه ۰۹ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۰

حکم اعدام 6 اغتشاش گر حوادث پس از انتخابات قطعی شد

کد خبر : ۳۳۵۹۷

به گزارش جهان به نقل از کیهان«جعفر-ك» كه شهريور سال گذشته حين فعاليت در اغتشاش دستگير شد پيش از اين در دهه 60 به خاطر همراهي با سازمان منافقين 10 سال در زندان به سر برده و سال 1370 آزاد شده بود. پسر وي هم اكنون در مقر نظامي اشرف -واقع در عراق- با تروريست ها همكاري مي كند و خود وي نيز پيش از اين به مقر منافقين رفته و مجدداً به كشور بازگشته است.

نامبرده طي 11 ماه گذشته ابتدا در شعبه 28 دادگاه انقلاب محاكمه و به اتهام محاربه، اجماع و تباني به قصد اقدام عليه امنيت ملي و فعاليت تبليغي عليه نظام محكوم به اعدام شد و پس از اعتراض توسط وكيل، پرونده به دادگاه تجديدنظر رفت. دادگاه تجديدنظر هم پس از رسيدگي حكم اعدام اين عضو گروهك منافقين را تأييد كرد.

بنابه گزارش رسانه هاي ضد انقلاب شعبه 31 ديوان عالي حكم نامبرده را تأييد كرده است. گفته مي شود 6 تن از وابستگان گروهك تروريستي منافقين كه در حين آشوبگري و خرابكاري در حوادث سال گذشته دستگير شده اند، در انتظار اجراي حكم اعدام به سر مي برند.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر