سه‌شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۰

بانک مرکزی، متهم ردیف اول تخلفات بانکی

کد خبر : ۳۳۷۴۸

فرارو- یک عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي، با متهم کردن بانک مرکزی به عدم قاطعیت در برخورد  با مفاسد اقتصادی در بانک‌ها  گفت: «براي اين ستاد محرز شد که بخشي عمده‌اي از مشكلات در اين زمينه مربوط به بانك مركزي است.»

عزت‌الله يوسفيان‌ملا در مورد جلسه شب گذشته ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي با يادآوري مصوبه دوماه پيش اين ستاد براي محروميت كساني كه معوقات بانكي كلان دارند و ميلياردها تومان از دارايي‌هاي مردم در دست آنهاست، تاکید کرد که نظر ما اين بود كه به سرعت به اين مصوبه عمل شود. اما هيچ اتفاقي نيفتاده است و بانك‌ها در اين زمينه اقدامي نكردند. لذا اين تصور در ميان اكثر اعضاي ستاد وجود دارد كه بدنه بانك‌ها دغدغه چنداني براي حفظ بيت المال ندارد. 

به گزارش ایلنا، نماينده مردم آمل با بیان این‌که يكي از مسوولان بانكي قبل از بازنشستگي، وام كلاني به فردي داد و بر همين اساس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي تصریح کرد که كساني كه در شرف بازنشستگي هستند، تصميم‌گيري در پرونده‌هاي مهم به آنها واگذار نشود. زيرا عمده پرونده معوقات پرداخت‌هاي بانكي مربوط به اين افراد است. 

عضو ستاد مبارزه با انتقاد از بانک مرکزی این نهاد را مقصر اصلی در مفاسد بانک‌ها دانست و گفت: «براي اين ستاد محرز شد که بخشي عمده‌اي از مشكلات در اين زمينه مربوط به بانك مركزي است. زيرا قاطعيت كافي نسبت به زير مجموعه خود ندارد و ستاد بعيد است با اين شرايط موفقيتي داشته باشد. در حالي كه افراد دلسوزي بايد وارد كار شوند كه به بانك مركزي مركزيت دهند.»

وی تاکید کرد که در اين جلسه در مورد نظارت بر بانك مركزي بحث‌هايي صورت گرفت و از مديريت اين بانك ابراز گله مندي شد. زيرا اعداد و ارقام را نمي‌توان با مصالح سياست مخلوط كرد که در برخي از گزارشات بانک مرکزی شائبه وقوع این مساله پيدا شده است. 

یوسفیان ملا هم‌چنین گزارش شب گذشته رئیس بانک مرکزی در مورد محرومیت افرادی که پرداخت‌های معوقه بانکی دارند را غیرقابل قبول دانست.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر