يکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۱

افزايش درآمد پارس جنوبي به 100 ميليارد دلار در سال

کد خبر : ۳۴۱۰۴

به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه به نقل از روابط عمومي شركت نفت و گاز پارس، سيد مسعود ميركاظمي اظهار داشت: تلاش همه جانبه وزارت نفت براي تحقق اهداف برنامه‌هاي توسعه ادامه دارد و با فعال شدن همه فازهاي پارس جنوبي سالانه بيش از 100 ميليارد دلار درآمد حاصل مي‌شود.
وي افزود: بر اساس برنامه‌ريزي صورت گرفته در پايان برنامه پنجم توليد گاز كشور به روزانه 1.1 ميليارد مترمكعب مي‌رسد.
وزير نفت خاطرنشان كرد: صنعت نفت همواره نيازمند توسعه و سرمايه‌گذاري است و اميدوار هستيم كه بتوانيم بستر لازم را براي جذب اين منابع و ساير منابع مورد نياز پروژه‌ها فراهم كنيم.
ميركاظمي تصريح كرد: هم‌اكنون بهره‌گيري از منابع داخلي به تنهايي پاسخگوي توسعه اقتصادي در صنعت نفت نيست و به اين منظور به جذب منابع مالي از بيرون صنعت نفت، يعني از ساير منابع داخل و خارج كشور، نياز داريم.
وي ادامه داد: هم‌اكنون حجم گسترده‌اي از فعاليت در صنعت نفت وجود دارد كه بايد براي تأمين منابع مالي آن از راه و روش‌هاي مختلف، تلاش كرد.
وزير نفت يادآور شد: بسياري از پروژه‌هاي داخلي را مي‌توان از طريق شركت‌هاي داخلي فاينانس كرد و بسياري از شركت‌هاي ايراني حاضرند با مشاركت در اجراي بخشي از پروژه‌ها، منابع مالي مورد نياز آن را نيز تأمين كنند كه تاكنون اقدام‌هاي موفقي در اين زمينه شده است.
ميركاظمي اضافه كرد: با سامان‌دهي به منابع كوچك و بزرگ شركت‌هاي داخلي خواهان سرمايه‌گذاري در پروژه‌هاي مختلف كشور، مي‌توان 200 ميليارد دلار سرمايه‌گذاري پيش‌بيني شده در برنامه پنجم را در بالادست و پايين دست صنعت نفت تأمين كرد.
وي افزود: بسياري از شركت‌هاي ايراني در سه دهه اخير پروژه‌هاي مختلفي در صنعت نفت كشور اجرا كرده و از منافع و ارزش افزوده آن بهره‌مند شده‌اند و بر اين اساس منابع مالي چشمگيري در اختيار شركت‌هاي ايراني است كه بايد در خود صنعت نفت سرمايه‌گذاري شود و خود شركت‌هاي ايراني نيز با اين برنامه موافق هستند ولي تاكنون از آنها خواسته نشده است.
وزير نفت از فعال شدن تمام پروژه‌هاي صنعت نفت تا پايان امسال خبر داد و اظهار داشت: همه طرح‌هاي توسعه فازهاي پارس جنوبي نهايي و برخي از آنها عملياتي شده‌اند و به‌ زودي ساير فازها نيز فعال مي‌شوند.
ميركاظمي گفت: شتاب‌بخشي به توسعه ميدان‌هاي مشترك نفتي و گازي كشور در اولويت برنامه‌هاي وزارت نفت قرار دارد و هرگز نبايد از توسعه اين ميدان‌ها غافل شد.
وزير نفت تصريح كرد: يكي از وظايف اصلي مديران و شركت‌هاي توليدي، جذب و تأمين منابع مورد نياز اجراي پروژه‌هاي تعريف شده در حوزه فعاليتي آنها است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر