سه‌شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۶

فروش ملک با قیمت غیر واقعی به یک شرکت خودروسازی

کد خبر : ۳۴۳۰۱
همان‌گونه که پیشتر «تابناک» جزییاتی از یک پرونده مفاسد اقتصادی را منتشر کرده بود و از «به نام تولید و به کام دلالی و رانت‌خواری» عده‌ای پرده برداشت، این بار خبرنگار ما جزییات دقیق‌تری از این مسأله منتشر می‌کند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، این افراد که به نام تولید و صنعت، مبالغ میلیاردی از بانک‌ها دریافت کرده‌اند و عملا به کام دلالی و سوداگری و خرید و فروش املاک ریخته‌اند، با همدستی و همکاری با برخی افراد در شبکه بانکی، از یک سو وثایق کافی به بانک ارایه نداده‌اند و از سوی دیگر، با همکاری عده دیگری در برخی شرکت‌ها، املاک خریداری ‌شده را به چند برابر قیمت فروخته‌اند.

بنا بر این گزارش، از جمله دلالی‌ها و رانت‌خواری‌هایی که یک کارمند عالی‌رتبه دولت در استان آذربایجان شرقی با همدستی یک آقازاده انجام داده، دریافت وام میلیاردی با نام تولید و در عمل برای دلالی و انجام معاملات ملکی بوده و نیز خرید یک ملک در شمال کشور است که توانسته با برخی تبانی‌ها، این ملک را به قیمتی غیر واقعی به یکی از شرکت‌های خودروسازی کشور بفروشد.

از جمله املاک خریداری شده از سوی این افراد، می‌توان به خرید برخی واحدهای یک برج در فرمانیه تهران، مجتمع ویلایی پرستو در جاده آناناس یکی از شهرهای استان مازندان و املاکی در شهر تبریز به شماره 12، 17، 18، 21، 26، 29، 30، 31 و 32 از پلاک‌های 1658 ـ 2826 ـ 2837 در دهکده توریستی «آمند» در نزدیکی فرودگاه تبریز اشاره کرد که هزینه همه این املاک، از محل وامی که قرار بود وارد چرخه تولید صنعتی کشور شود، تأمین شده است.

آقای «علی سرباز» که وکالت «ج. ح» و «ح. ر» را بر عهده داشته، توانسته با برخی روابط، املاک شمال کشور را به یک شرکت خودروسازی ـ آن هم به قیمت غیر واقعی ـ واگذار کند.

از سوی دیگر، این کارمند عالی‌رتبه و آقازاده یاد شده، در یک شرکت تولید کیسه چند لایه در تبریز سهامدار عمده است.

گفتنی است، همان‌گونه که پیشتر گفته شد، در این پرونده، آقای «ح ـ ر»، کارمند عالی‌رتبه استان آذربایجان شرقی است که با همکاری یک آقازاده به نام «الف ـ د»، مبالغ هنگفتی به نام تولید از یکی از بانک‌های دولتی کشور گرفته و برای رانت‌خواری، دلالی و ملک و املاک هزینه کرده‌اند، در حالی که این مبالغ باید صرف بخش تولید کشور می‌شد.

همچنین برخی از زمین‌ها و املاک خریداری شده توسط این مفسدان اقتصادی به قیمت‌های چند برابر به برخی سازمان‌ها و شرکت‌ها فروخته و واگذار شده است.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر