دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۶

تا دیروز"کوهنورد" بودند؛حالا شدند"کنشگر مدنی"!

کد خبر : ۳۵۷۸۵

یک سایت ضدانقلاب که به عنوان ارگان رسمی پارلمان هلند فعالیت می‌کند، در مطلبی "سارا شورد"، یکی از جاسوس‌های دستگیر شده را یک کنشگر مدنی خوانده که برای احیای حقوق بشر در جهان فعالیت می‌کرده است.

به گزارش شبکه ایران، اقدام هوشمندانه دستگاه دیپلماسی کشور در موضوع 3 جاسوس آمریکایی دستگیر شده، رسانه‌های ضدانقلاب را به هذیان گویی انداخته است.

سایت اینترنتی "رادیو زمانه" که به عنوان ارگان رسمی پارلمان هلند فعالیت می‌کند، در مطلبی "سارا شورد"، یکی از جاسوس‌های دستگیر شده را "یک کنشگر مدنی" خوانده که برای احیای حقوق بشر در جهان فعالیت می‌کرده است!

رادیو زمانه در این زمینه نوشته است: "سارا به عنوان یک جوان آمریکایی در صدد برآید که به خاورمیانه برود و شاهد زندگی مردم آنجا به طور مستقیم باشد و بتواند اطلاعات دست اول از شرایط مردم آنجا داشته باشد تا به آن‌ها کمک کند."

این ادعای بامزه درحالی از سوی سایت رسمی مجلس هلند مطرح شده که در ماه‌های اخیر، رسانه‌های آمریکایی و اپوزیسیون تمام تلاش خود را بکار گرفته بودند تا این افراد را کوهنوردهایی بخوانند که مسیر خود را در عراق گم کرده و اشتباها به خاک ایران وارد شده‌اند.

البته مقامات قضایی ایران از وجود مدارک مستدل مبنی بر احراز جرم جاسوسی این 3 آمریکایی خبر داده‌اند.

گفتنی است سه تبعه آمریکایی با نام‌های سارا امیلی شورد 31 ساله، شین مایکل بوئر و جاشوا فلیکس فاتال 27 ساله مرداد 1388 (ژوئیه 2009) در مناطق کوهستانی استان کردستان به اتهام ورود غیرقانونی به خاک ایران و تلاش برای جاسوسی دستگیر شدند.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر