يکشنبه ۰۴ مهر ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۱

ناگفته‌های سفر احمدی‌نژاد از زبان ثمره

کد خبر : ۳۶۶۸۱
مشاور ارشد رئیس جمهورعنوان کرد کهدر سفر رئیس جمهور به نیویورک رقابت بسیار شدیدی برای مصاحبه با آقای احمدی نژاد به چشم می خورد به نحوی که اگر آژانس و خبرگزاری ای موفق به مصاحبه نمی‌شد به طور بسیار واضحی منزوی می‌شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، سید مجتبی ثمره هاشمی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما که با موضوع " رهاورد سفر رئیس جمهور به نیویورک " برگزار شد، افزود ‌رئیس جمهور در این سفر 6 روزه 21 دیدار با شخصیت های برجسته جهان داشت که حدود 11 مورد دیدار با روسای جمهور و تعدادی با نخست وزیران کشورها و دیداری هم با دبیران کل سازمان ملل و اتحادیه عرب داشت.

وی گفت:‌ «تقریبا در بیشتر این ملاقات ها روشن بود که رهبران جهان، سخنان آقای احمدی نژاد را دقیق رصد می کنند و در این سفر بسیاری از صف بندی ها مشخص و شفاف شد.»

مشاور ارشد رئیس جمهور در ادامه به رقابت بسیار شدید رسانه ها و خبرگزاری های جهان برای مصاحبه با اقای احمدی نژاد اشاره کرد و افزود‌ برخی رسانه‌ها که کینه توزانه با جمهوری اسلامی ایران برخورد و دیگر رسانه ها را از انتشار مواضع رئیس جمهور ایران منع می‌کردند مجبور شدند در صف انتظار برای مصاحبه با آقای احمدی نژاد بمانند و اتاقی در هتل کرایه کرده و پیگیر مصاحبه با رئیس جمهور کشورمان بودند اما فقط 13 مصاحبه صورت گرفت و به عده زیادی از رسانه‌ها فرصت مصاحبه داده نشد.

ثمره هاشمی با اشاره به اینکه امروز میلیون‌ها نفر در جهان منتظر شنیدن پیام های جمهوری اسلامی ایران هستند تاکید کرد ‌در این شرایط رسانه ها مجبورند به میدان بیایند.

وی در ادامه به برخی محورهای سخنان رئیس جمهور با شخصیت هایی چون بان کی مون دبیر کل سازمان ملل اشاره کرد و تصریح کرد در یکی از این دیدارها وزیر دادگستری اسبق آمریکا گفت"ما مدیون ملت ایران هستیم و به مردم ایران برای برقراری صلح جهانی نیاز داریم" .

ثمره هاشمی عنوان کرد در دیداری دیگر شخصی که خود را نماینده 250 هزار نفر از قربانیان طوفان کاترینا معرفی کرده بود ادعا می کرد که هیچ گونه کمکی به آوارگان این حادثه نشده است و تاکید داشت که همه باید برای تشریح اوضاع داخلی آمریکا به مردم جهان متحد شوند.

مشاور ارشد رئیس جمهور گفت: «در یکی از این دیدارها ،‌کشیشی می‌گفت که مردم امریکا باید به سبب تحریم ها و مشکلاتی که برای مردم دنیا به وجود اورده اند از خداوند طلب آمرزش کنند.»

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در دیدارهای دیگر برخی مقامات با رئیس جمهور کشورمان که پیش از سفر به نیویورک در ایران صورت گرفته بود بسیاری از این مقامات از امریکا به سبب چپاول منابع کشورشان انتقاد داشتند .

ثمره هاشمی اضافه کرد که در یکی از این دیدارها رئیس جمهور کشوری می گفت منابع عظیم دریایی ما در دست امریکایی هاست و در قبال استفاده بی حد و مرز از این منابع فقط 7 میلیون یورو به ما می‌دهند.

مشاور ارشد رئیس جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا ناگفته هایی هم از سفر رئیس جمهور به نیویورک دارید ؟ افزود در این سفر متراکم ناگفته های بسیار زیادی وجود دارد و برای نمونه دو کشیش برجسته با ابراز نگرانی از تبعیض های موجود جهان ادعا می‌کردند که تفسیر آقای احمدی نژاد درباره عدالت را قبول دارند و تاکید داشتند که نوعی همزبانی در حال شکل گیری در جهان است.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر