ضرب و شتم نیروهای امنیتی توسط خانواده شهید همت و باکری
کد خبر : ۳۶۸۱۷
به گزارش خبرنگار جهان، این رسانه ها بجای بیان اصل واقعه تلاش می کنند اخبار نادرستی از این ماجرا ارائه کنند و به دنبال مظلوم نمائی از اعضای منتسب به خانواده شهیدان باکری و همت هستند.
در همین رابطه یک منبع آگاه گفت: چند روز پیش اعضای این خانواده قصد داشتند با موسوی دیدار کنند که شرایط آنروز برای این دیدار به دلایل امنیتی مناسب نبود و همین موضوع نیز به آنها تذکر داده شد.
وی ادامه داد: فرزند و همسر این شهیدان پس از تذکر نیروهای امنیتی، با آنها درگیر شدند و شروع به فحاشی و ضرب و شتم نیروهای امنیتی کردند و فرزند شهید باکری سیلی به گوش یکی از این افراد می زند.
این درحالی است که پس از این برخورد نیز بازهم نیرهای انتظامی و امنیتی کمترین برخورد نادرستی را انجام نمی دهند و با آرامش وظیفه قانونی اشان را انجام می دهند.
ارسال نظر