دوشنبه ۱۹ مهر ۱۳۸۹ - ۲۲:۰۲

شاخص بورس 78 واحد افت كرد

کد خبر : ۳۷۴۸۳
به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، در پايان معاملات امروز بازار سهام ، شاخص بورس به دليل افت قيمت اغلب شركت هاي بورسي به افت 78 واحدي مواجه شد و به 18 هزار و 564 واحد رسيد. 
بر اين اساس، بانك تجارت با 18 واحد، سايپا با 14 واحد و فولاد مباركه با 13 واحد بيشترين اثر را در پايين كشيدن شاخص و رشد منفي آن داشتند. همچنين، با جابه‌جايي 150ميليون سهم به ارزش 40 ميليارد و 380 ميليون تومان، صدرا، گروه بهمن و سايپا به ترتيب با بيش از 17، 14.4 و 14.2 ميليون سهم بيشترين حجم معاملات بازار امروز را به خود اختصاص دادند. 
پس از صف خريد 5 ميليون سهمي براي سهام سرمايه‌گذاري اعتبار ايران، بانك اقتصاد نوين و نوسازي و ساختمان تهران با صف‌هاي بيش از 4 و 2.9 ميليون سهمي بيشترين تقاضا را براي خريد در اختيار داشته و گاز لوله با صف 7 ميليون سهمي، صدرا و سرمايه‌گذاري بهمن با صف بيش از يك ميليون سهمي با بيشترين صف فروش روبه‌رو بودند. 
وضعيت شركت‌ها در بازار سرمايه در اين روز‌ها،افت 2 واحدي شاخص 30 شركت بزرگ بورسي و 41 واحدي شاخص كل، حاكي از افت قيمت سهام اكثر شركت ها و در نتيجه سير نزولي شاخص بوده و اجراي هدفمند كردن يارانه ها ،مسائل خارجي، افزايش نرخ ارز و سكه را دليل اصلي چنين شرايطي در بازار مي دانند. 
اشتراک گذاری :
ارسال نظر