سه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۸

شاخص امروز بورس به 17 هزار و 960 واحد رسيد

کد خبر : ۳۸۵۸۳

به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، شاخص بازار سهام امروز در چهارمين روز كاري خود 12 واحد ديگر نيز افت كرد تا بر روي عدد 17 هزار و 960 واحد ثابت بماند. همچنين شاخص 30 شركت بزرگ بورس نيز با افت 0.8 واحدي بر روي عدد 1057 ثابت مانده است.
بر اساس اين گزارش، افت بازار سهام در معاملات امروز در حالي رخ داد كه دو بلوك پتروشيمي شيراز(89.48 درصد) و سرمايه‌گذاري رنا(4.9 درصد) انجام شد كه ارزش آنها به ترتيب بيش از 956 ميليارد تومان و 24.3 ميليارد تومان است.همچنين فولاد مباركه اصفهان، بانك اقتصاد نوين و ملي مس هر كدام با 8 ، 7 و 5 واحد بيشترين اثر را در منفي شدن شاخص داشته‌اند.
با در نظر گرفتن اين دو معامله بلوكي مجموع حجم معاملات امروز بورس تهران به دو هزار و 466 ميليون سهم و ارزش يك هزار و 8 ميليارد و 274 ميليون 400 هزار تومان رسيد. بيشترين حجم معاملات به پست بانك با بيش از 28 ميليون سهم، صدرا با 14 ميليون سهم و بانك اقتصاد نوين با 5 ميليون سهم اختصاص دارد.
همچنين، تمايل سهامداران به خريد سهم در بازار سهام مربوط به سرمايه‌گذاري اعتبار ايران، صدرا، پتروشيمي شيراز با 11، 3.6 و 2.5 ميليون سهم و بيشترين صف فروش نيز در اختيار گازلوله با بيش از 4.6 ميليون سهم، توسعه صنايع بهشهر با 3.2 ميليون سهم و گروه صنعتي سديد با 1.6 ميليون سهم است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر