شنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۹ - ۰۸:۴۰

پيشنهادهاي جديد بورس به دولت درباره قانون هدفمندي يارانه

کد خبر : ۳۸۶۸۷

علي صالح‌آبادي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي فارس، در برابر اين سؤال كه با توجه به در پيش بودن اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها و اثرات آن بر بازار سرمايه چه اقداماتي و برنامه‌هايي مدنظر سازمان بورس است، اظهار داشت: بعد از دريافت نقطه نظرات شركت بورس، گزارش مفصلي از اثرات اجراي هدفمند كردن يارانه‌ تهيه كرده و به دولت ارايه كرده‌ايم .در اين گزارش پيشنهادات چند گانه‌اي براي حمايت از صنايع و شركت‌ها داده‌ايم.
وي افزود: اين در حالي است كه بايد به اين نكته توجه كرد اجراي اين قانون يك شبه نبوده و مفاد آن به صورت تدريجي عملياتي خواهد شد. علاوه بر اين دولت به بورس و صنايع و شركت‌هاي حاضر در آن توجه داشته است.
اين مقام مسئول خاطرنشان كرد: در گزارش ارائه شده به دولت، صنايع و شركت‌ها براساس ميزان انرژي مصرفي دسته‌بندي شده‌اند و براي هر كدام از گروه‌ها بسته‌هاي پيشنهادي مجزايي تهيه و ارائه شده است. علاوه بر اين سازمان بورس در راستاي اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها برنامه‌هايي براي حمايت از بازار سرمايه مدنظر دارد كه بعد از عملياتي شدن اعلام خواهد شد.
سخنگوي سازمان بورس و اوراق بهادار در بخش ديگري از اظهارات خود به معاملات حق‌تقدم گواهي حق تقدم بانك مسكن در فرابورس اشاره كرد و گفت: دادوستد اين نوع گواهي به عنوان ابزار جديد بازار سرمايه از سه‌شنبه گذشته شروع شده كه با استقبال مناسبي مواجه شده است.
صالح‌آبادي ادامه داد: تا پيش از اين گواهي حق تقدم بانك مسكن به صورت غير شفاف مبادله مي‌شد اما با امكان‌پذير بودن دادوستد آن در فرابورس ، از اين پس معاملات اين اوراق به طور شفاف و با قيمت‌هاي مشخص بازار انجام خواهد شد كه در تأمين منابع ساخت مسكن بسيار مفيد است.
وي با بيان اينكه براي ابهاماتي در مورد چگونگي معاملات گواهي حق‌تقدم بانك مسكن در شهرستان‌هاي فاقد تالار بورس و شبكه كارگزاري راه‌حلي از سوي سازمان بورس ارائه و مورد موافقت قرار گرفت ادامه داد: براساس اين راه‌حل قرار شده همه شعب بانك مسكن سراسر كشور كه فاقد تالار معاملات سهام و كارگزاري هستند ، متقاضيان و فروشندگان اين گواهي به شعب بانك مسكن مراجعه مي كنند. شعب اين بانك هم از طريق اينترنت به كارگزاري بورس بانك مسكن اقدام به ارائه سفارش كرده تا زمينه معامله اوراق گواهي حق تقدم فراهم شود.
به گفته صالح آبادي علاوه بر اين با فراگير شدن معاملات الكترونيكي در بازار سرمايه (آن لاين تريدينگ) امكان معاملات مستقيم اين اوراق در فرابورس فراهم خواهد شد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر