دوشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۹ - ۱۴:۴۵

فردوسی‌پور تحت فشار سیاسیون

کد خبر : ۴۰۹۸۷

فرارو- عادل فردوسی پور تحت فشار نمایندگان استان مرکزی قرار دارد. امروز یکی از این نمایندگان تهدید کرد که از عادل شکایت می‌کند. عباس رجایی مصر است که فردوسی پور را دادگاهی کند. همین نماینده روز گذشته خواهان ممنوع التصور شدن فردوسی پور بود. رجایی معتقد است مجری برنامه 90به مردم اراک توهین کرده است.

ده روز پیش هنگامی که هیئت دولت به اراک سفر کرده بود، محمود احمدی‌نژاد در پاسخ به پرسش مجری شبکه استانی که از وی پرسید در بخش ورزش چه مژده‌ای برای استان دارید؟، گفت: «یک تیم لیگ برتری را به استان می‌دهیم تا نام استان همواره به چشم بخورد.»

پس از این اظهارات بود که جلسه هیئت دولت تشکیل شد و مصوب شد که نفت تهران به اراک منقل گردد. به این ترتیب این تیم باسابقه تهرانی نیز به سرنوشت پاس، صبا، سایپا و پیکان دچار گشت.

این اتفاق باعث شد که برنامه 90هفته گذشته بیش از پیش حاشیه ساز شود. عادل فردوسی پور که همیشه در 90مهمترین اتفاق فوتبالی هفته را مورد بررسی قرار می‌دهد، این بار نیز این موضوع را در دستور کار قرار داد.

فردوسی هم‌چون گذشته از بیان نظر خود ابایی نداشت و شدیدا با این انتقال مخالفت نمود. استدلال فردوسی پور این بود که تجربه نشان داده است انتقال یک تیم از یک شهر به شهر دیگر جز ضرر هیچ فایده‌ای ندارد. وی راه حل دیگری را برای گسترش فوتبال در اراک پیشنهاد کرد. راه حلی که بسیاری از کارشناسان آن را تائید می‌کنند. فردوسی پور عنوان کرد به جای انتقال یک تیم به اراک فوتبال بومی منطقه مورد حمایت قرار گیرد.

پس از این که کارشناسان مختلف نظرات خود را درباره این انتقال اعلام کردند. محمود احمدی بیغش نمایند مردم شازند که از حامیان پروپاقرص دولت هم محسوب می‌شود بر روی خط 90آمد و شدیدا به فردوسی پور اعتراض کرد. احمدی معتقد بود که مجری برنامه 90نباید نظر شخصی خود را در این باره اعلام کند و فقط باید مجری گری نماید.

وی خطاب به فردوسی‌پور گفت: «شما نه یك داور هستید، نه یك كارشناس و نه یك قاضی، شما فقط یك مجری هستید و نباید از تریبون رسانه ملی نظرات شخصی‌تان را به عنوان نظر كل جامعه ورزش مطرح كنید.»

احمدی سپس خواستار پنج دقیقه وقت شد تا در این مورد حرف بزند. وی سپس 10دقیقه توصیه‌های اخلاقی خود را به عادل فردوسی پور عرضه کرد. فردوسی‌پورنیز در پاسخ تنها به قوانین فیفا اشاره كرد و گفت طبق مقررات فدراسیون بین‌المللی فوتبال دخالت افراد سیاسی در مسائل فوتبال ممنوع اعلام شده است و چنین اقدامی می‌تواند محرومیت‌هایی را به دنبال داشته باشد.

پس از این اظهارات بود که احمدی‌بیغش عادل فردوسی‌پور را محكوم به «بی‌تقوایی» كرد. مجری برنامه 90 در پاسخ به این اتهام تنها یك جمله بر زبان آورد: «آقای محترم دین تنها برای شما نیست و هر كسی برای خودش دین و تقوا دارد.»

اظهارات نمانده شازند و واکنش تهیه کننده برنامه 90باعث شد موارد مطرح شده در این برنامه به یک جنجال رسانه‌ای بدل شود. فوتبالی‌ها به دفاع از فردوسی پور و مواضع‌اش پرداختند و نمایندگان اراک به فردوسی پور حمله کردند.

یکی از این نمایندگان که تندترین مواضع را در قبال عادل اتخاذ کرد عباس رجایی نماینده مردم اراك، كمیجان و خنداب بود. وی روز گذشته طی اظهاراتی ممنوع التصویر شدن «عادل فردوسی‌پور» را خواستار شد.

وی که رییس كمیسیون كشاورزی مجلس است با انتقاد از صداو سیما گفت: «واقعا جای تاسف است كه رسانه ملی چیزی حدود سه ساعت را در اختیار حرف‌های بی‌ربط قرار می‌دهد و تاسف بارتر این كه، رسانه ملی وقتی مسائل مهم و اساسی مملكت مطرح می‌شود و در واقع قرار است یك بحث محتوایی در صدا وسیما مطرح شود، برای یك دقیقه وقت اضافه هزار و یك اما و اگر می‌آورد.»

البته این اظهارات نماینده اراک با واکنش یک نماینده تهران مواجه شد. اسماعیل کوثری که سابقه حضور در تیم استقلال و ابومسلم را دارد و تنها نماینده فوتبالیست مجلس است، ضمن این که برنامه 90 را مثبت ارزیابی کرد گفت: «هر کسی هر حرفی می‌زند نظر شخصی خودش را گفته و باید پاسخگو باشد.»

با این وجود عباس رجایی باز هم شب گذشته در رادیو گفت‌وگو اظهاراتش را تکرار کرد و حتی اعلام کرد که فردوسی پور را به دادگاه می‌کشاند.

وی با ادبیات سیاسی خود گفت: «فردوسی پور با برنامه نود این هفته به مردم اراک و نمایندگان استان اهانت کرده و باید عذر خواهی کند والا از شکایت و پیگیری این موضوع کوتاه نمی‌آییم و اگر برنامه نود بازهم بحث واگذاری تیم نفت تهران به استان مرکزی را مطرح کند و نظر سنجی راه بیندازد این بار شخصا از فردوسی پور به دادگاه کارکنان دولت شکایت می کنم تا برود آنجا جواب دهد.»

نماینده اراک با بیان این که این آقا با لحن تمسخر آمیزی به شعور مردم اراک توهین کرد و با پخش تصاویر جعلی، امکانات فوتبال استان را تحریف کرده است تا جو عمومی را برهم بزند، تاکید کرد: «وانگهی ایشان چه حقی دارد که تصمیمات دولت را زیر سوال ببرد، دولت دلش خواسته امتیاز تیمش را بدهد استان ما چه اشکالی دارد؟»

به این ترتیب ترتیب عادل فردوسی پور برای چندمین در طول بیش از یک دهه اجرای برنامه90 تحت فشار قرار گرفت. اما این فشار با بقیه فشارها تفاوت دارد، برنامه او که پیش از این بارها از سوی سازمان تربیت بدنی و حتی صداوسیما در معرض حذف قرار داشت این بار نیز با معضل جدیدی مواجه شده است.
 
اما این معضل خود برنامه را تهدید نمی‌کند سوپر استار آن را تهدید می‌کند. معضلی که این بار هم مانند بقیه موارد از سوی سیاسیون ایجاد شده است با این تفاوت که دردسرهای پیشین فردوسی پور با سیاسیون ورزشی بود اما این بار با سیاسیون غیر ورزشی است که رفتار و انتقادات فردوسی پور را سیاسی تفسیر می‌کنند. 

اشتراک گذاری :
ارسال نظر