پنجشنبه ۰۲ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۷

واگذاري مخابرات از نظر سازمان خصوصي‌سازي قطعي و رقابتي بوده است

کد خبر : ۴۱۱۸۶
مهدي عقدايي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي فارس درباره گزارش تحقيق و تفحص مجلس درباره مطرح شدن مجدد عدم رقابتي بودن با اصلاح اساسنامه مخابرات، اظهار داشت: شوراي رقابت معامله مخابرات را تائيد كرده و در كميسيون اصل 44 نيز در مورد اين مسئله بحث‌هاي زيادي انجام شد كه در نتيجه آنها قانع شدند كه اين معامله رقابتي است.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چرا با توجه به اينكه نظر سازمان درباره اين معامله اعلام شده مجدد روز گذشته در گزارش تحقيق و تفحص مخابرات اين مسائل مطرح شد، افزود: مجلس اختيار دارد و مي‌تواند گزارش دهد ولي از نظر سازمان خصوصي سازي اين معامله قطعي و درست است.
معاون واگذاري و حقوقي سازمان خصوصي سازي با تأكيد بر اينكه قطعي بودن يا نبودن معامله مخابرات در اختيار شوراي رقابت بوده و آنها نيز معامله را تأييد كرده‌اند، بيان كرد: در بورس نيز معامله در شرايط رقابتي انجام شد.
اين مقام مسئول در واكنش به اين سؤال كه نظر شما درباره مشخص نبودن وضعيت ودايع مشتركان كه در گزارش تحقيق و تفحص مجلس مطرح شد، چيست؟ خاطر نشان كرد: در شركت مخابرات بحث ودايع مشخص است و اين شركت زماني كه سيم كارت‌ها را به مشتركان فروخت از آنها تعهد گرفت كه مبلغي از اين پول بابت وديعه بوده و اگر هزينه مكالمات آنها از ميزان پولي كه بابت سيم‌كارت پرداخت كرده‌اند بالاتر باشد از اين وديعه استفاده مي‌كند.
به گفته عقدايي، هر زمان كه مشتركان سيم‌كارت‌هاي خود را به مخابرات پس بدهند، اين ودايع نيز به آنها برگردانده مي شود.
وي درباره عدم اصلاح اساسنامه مخابرات قبل از عرضه در بورس تأكيد كرد: اين مسئله درست نيست، زيرا تا زماني كه يك شركت به سهامي عام تبديل نشود اجازه پذيره نويسي و معامله در بورس به آن داده نمي‌شود.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر