شنبه ۱۱ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۲

اگر یانگوم به تهران بیاید چه می شود؟

کد خبر : ۴۱۶۳۷


به گزارش سرویس فرهنگ و هنر جهان، مجله «همشهری جوان» در تازه ترین شماره منتشره خود و با انگیزه بررسی بحث حضور بازیگران خارجی در ایران، ماجرای آمدن یا نیامدن لیونگ آئه (یانگوم)، این بازیگرکره‌ای را بررسی و صحت و سقم آن را از سازندگان قهوه تلخ پیگیری کرده است.
 
             

در این بخش از همشهری جوان این هفته، حسن فتحي، كارگردان سریال «مدار صفر درجه» که ناتالی متی فرانسوی(ساراآستروک) در سریالش چهره شد و عباس رافعی کارگردان «تولدی دیگر»که دارین حمزه لبنانی، بازیگر فیلم «کتاب قانون» را به سینمای ایران معرفی کرد؛ به عنوان دو کارگردان سینمای ما که استفاده مناسبی از بازیگران خارجی داشته‌اند؛ این سؤال پاسخ داده اند که آیا حضور بازيگران غيرايراني به سینما و تلویزیون ایران كمك مي كند؟ 

بررسی وضعیت تیم ملی در آستانه بازی های جام ملت های آسیا از دیگر بخش های خواندنی همشهری جوان 293 است.

دویست و نود و سومین شماره همشهری جوان با موضوع یانگوم در ایران و عکس‌های دیدنی از این بازیگر کره‌ای با چهره‌های مشهور ایران، از صبح امروز روی پیشخوان روزنامه فروشی ها قرار گرفته و به علاقه مندان عرضه شده است. 
اشتراک گذاری :
ارسال نظر