داماد يکي از بانيان فتنه در انتظار80 ضربه شلاق
داماد خانم (ف ه) يکي از بانيان و صحنه گردانان فتنه سال گذشته كه به دليل شرب خمر و رانندگي در حال مستي دستگير شدده بود در انتظار اجراي حكمي است كه اواخر آبان ماه سال جاري در شعبه ۹۷ يك مجتمع قضايي در شمال تهران صادر شده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران اين فرد چندي پيش در ايست بازرسي متوقف شده و به دليل اينكه كاملا بيتعادل بوده و به جهت مصرف زياد مشروبات الكلي كاملا لايعقل و در حالتي غير عادي بود، بازداشت شد.
وي در انتظار اجراي حكمي است كه بر اساس آن بايد ۸۰ ضربه شلاق را تحمل نمايد.
داماد خانم (ف ه) در سال جاري پرونده مشابه ديگري در يكي از دادسراهاي تهران داشته و در آن مورد نيز محكوم شده است كه البته به دلايل نامعلومي حكم صادر شده اجرا نشده اما بايد ديد حكم جديدي كه در شعبه ۹۷ يكي از مجتمعهاي قضايي شمال تهران به طور قطعي صادر شده چه زماني به اجرا در خواهد آمد.
خانم ف.ه خود يکي از متهامان فتنه سال گذشته مي باشد که حتي تصوير حضور او در جمع بي حرمتان به ساحت اباعبدالله الحسين(ع) در روز عاشورا سال گذشته منتشر شده است.