يکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۷

تلاش "حکشتی" برای عبور از بن بست تحریم ها

کمالی در خاتمه با ابراز خوشبینی از بهبود روند سودآوری "حکشتی" خاطر نشان کرد : با توجه به عملکرد شرکت های تابعه و چشم انداز اوضاع سیاست خارجی کشور تلاش می شود "حکشتی" تا پایان سال مالی جاری با تعدیل منفی سود دوباره مواجه نباشد.
کد خبر : ۴۳۱۸۰

طبق آخرین اطلاعات منتشر شده در شبکه کدال ، شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران درآمد هر سهم خود را با سرمایه ده هزار میلیارد ريالی تا پایان سال مالی منتهی به پایان خرداد ماه 90 مبلغ 57 ريال بطور خالص پیش بینی نموده که طی عملکرد شش ماهه اول امسال تنها با پوشش 3 درصدی آن سودی 2 ريالی را به ازای هر سهم محقق نموده است .

بنابر گزارش بورس نیوز ، رکود یا رونق اقتصاد جهانی نقش بسزایی در افزایش یا کاهش ظرفیت ناوگان جهانی ، حجم بار و قیمت کرایه حمل در صنعت حمل و نقل دریایی داشته و این در حالی است که گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران علاوه بر این ریسک با خطر فشارهای ناشی از تحریم های بین المللی مواجه بوده چرا که صادر کنندگان خارجی کالا به کشور از واهمه دامن گیر شدن تبعات این تحریم ها از ارایه بار به "حکشتی" خودداری می کنند.

در این رابطه کمالی جانشین مدیر مالی "حکشتی" در گفتگو با خبرنگار ما با بیان این مطلب که شرکت کشتیرانی با معطوف کردن توجه فعالیت های خود به سوی بازارهای بین المللی که از حساسیت کمتری برخوردار دارند و از طرفی با واگذاری بخش زیادی از ناوگان تجاری خود به شرکت های ایرانی سعی در خنثی سازی تبعات تحریم ها بین المللی دارد ، اظهار داشت : در شرایط فعلی هیچ مشکلی از بابت حمل و نقل دریایی کالاها و ارایه خدمات بازرگانی و تجاری همچون جابجایی محصولات به صورت فله و کانتینر وجود نداشته و از طرفی شرکت تلاش می کند با ارایه راهکارهای مختلف نسبت به اخذ پوشش های بیمه ای مناسب علیرغم تمامی محدودیت ها و موانع جهانی ایجاد شده سهم خود را در بازار رقابت با خطوط بزرگ کشتیرانی جهان حفظ نماید .

رفع توقیف از دو کشتی ایرانی

وی در ادامه از رفع توقیف دو کشتی متعلق به این شرکت در جزایر مالتا و هنگ کنگ خبر داد و گفت : با توجه به تعهد دولت مبنی بر تأمین و ایجاد تمهیدات لازم برای تسویه وام 280 میلیون دلاری با یک بانک آلمانی ، موضوع توقیف این دو فروند کشتی حل و فصل شده است.

سیاست های چین تعیین کننده است

این مقام مسئول افزایش ظرفیت خطوط حمل فله بر این شرکت را منوط به سیاست های چین و تقاضای این کشور برای استفاده از کالاهای اساسی همچون سنگ آهن دانست و در عین حال بهبود وضعیت و توازن سیاسی و نیز افزایش تعاملات بین المللی با دولت های خارجی را یکی از عوامل تعیین کننده برای رشد سودآوری شرکت عنوان کرد.

کمالی در خاتمه با ابراز خوشبینی از بهبود روند سودآوری "حکشتی" خاطر نشان کرد : با توجه به عملکرد شرکت های تابعه و چشم انداز اوضاع سیاست خارجی کشور تلاش می شود "حکشتی" تا پایان سال مالی جاری با تعدیل منفی سود دوباره مواجه نباشد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر