يکشنبه ۰۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۹

دو تبعه آلماني زنداني آزاد شدند

کد خبر : ۴۴۲۲۹
رئيس كل دادگستري آذربايجان شرقي گفت: اين متهمان به ۲۰ ماه حبس تعزيري محكوم شده بودند كه اين حكم براي هر كدام به پرداخت ۵۰۰ ميليون ريال جزاي نقدي تبديل شده است.
به گزارش شبكه خبر، شريفي رئيس كل دادگستري آذربايجان شرقي افـزود: شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامي تبريز با اعلام پايان رسيدگي به پرونده دو تبعه آلماني، آنان را مستحق تخفيف در مجازات و بـرخورداري از رأفت اسلامي تشخيص داد و بر اساس قانون مجازات اسلامي حبس تعزيري آنان را به پرداخت جزاي نقدي تبديل كرد.

رئيس كل دادگستري آذربايجان شرقي درباره اتهام يكي از متهمان آلماني مبني بر جمع‏آوري اطلاعات طبقه‏بندي شده گفت: اطلاعات مد نظر وي شامل اطلاعات طبقه‌بندي شده نبوده و متهم نيز موفق به به‏دست آوردن آن اطلاعات نشده بود و به علت فقدان عنصر مادي جرم و براساس قانون آيين دادرسي دادگاه ‌هاي عمومي و انقلاب در امور كيفري، حكم برائت و آزادي صادر شد.

اين دو تبعه آلماني ۱۸ مهر امسال با پوشش گـردشگر وارد تبريز شدند و به طور غيرقانوني به جمع‎آوري اطلاعات و مصاحبه با پسر يك محكوم به اعدام در تبريز اقدام كردند.

گزارش فارس حاكي است: همزمان با سفر وزير خارجه آلمان به ايران اين دو تبعه آلماني، بعد از آزادي وارد تهران شده‌اند.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر