گفتگوی یک کارشناس با تحریریه بورس نیوز
در پی تأیید و تکذیب اطلاعات و مصاحبه ها در بازار سرمایه حسن بالازاده منتقد مديران چالش آفرين شركت هاي بورسي به خبرنگار بورس نيوز گفت: بورس شده محل جولانگاه بعضي از مديران منفعت طلب كه با فراخور جايگاهشان با تائيد و تكذيب ها عرصه را بر سهامداران خرد تنگ مي كنند و با اظهار نظرهاي نه چندان كارشناسي شده و بدون در نظر گرفتن تاثير مصاحبه هاي خود هر آنجه دل تنگ شان مي خواهد تحويل بازار سرمايه مي دهند.
وي گفت:براي اثبات حقانيت در برابر مديران چالش آفرين سكوت نخواهد كرد و با هزينه شخصي پيگيرحقوق تضييع شده خود و سهامداران خرد، كه كانون سهامداران حقيقي نيز از آن غافل است و سالهاست مهر سكوت بر لبهايشان نفش بسته خواهد بود.
وی گفت:معاون اقتصادي گروه بهمن در خصوص اپراتور سوم اظهاراتي داشتند كه توسط مديران سازمان تامين اجتماعي تكذيب شد، با توجه به تاثير مصاحبه در رشد قيمت سهم و افت قيمت بعد از تكذيب و اعلام پيش بيني سود نامناسب براي سال مالي 90 لازم است در اين خصوص شفاف سازي لازم را انجام دهند تا تکلیف سهامداران مشخص شود.
اين منتقد بازار سرمايه تاكيد كرد مدير عامل پست بانك كه در مصاحبه های خود اعتقاد داشت سهام شركت تحت مديريت وي خيلي ارزان واگذار شده وقيمت واقعي آن 2000تومان است و در مصاحبه خود با یک سایت بورسی ( آبونمان ) با خوشحالي عبور قيمت بالاي 1000 تومان را منطقي مي دانست و مدعي بود رشد قيمت سهم در جهت رسيدن به ارزش ذاتي است و حبابي در كار نيست در حال حاضر چه پاسخی برای سهامدارا دارد ، بالازاده گفت: آقاي دكتر محبيان با اظهارات خود اعتماد فعالان بازار سرمايه را جلب و آنان را ترغيب به خرید و نگهداري سهم نموده، حال آنكه اندك سرمايه سهامداران شركت، چون شمع در حال آب شدن است! اما از آقاي دكتر خبري نيست، شايسته است مديرعامل محترم شركت پست بانك با برگزاري نشست عمومي و مطبوعاتي با حضور مديران سازمان بورس پاسخگوي ابهامات موجود در خصوص افزايش سرمايه و علت كاهش سود شركت در سال مالي 90 باشد، ضمنا بالازاده متذكر شد: چنانچه اظهارات آقاي دكتر محبيان در خصوص ارزش 1100 ميليارد توماني شركت صحت داشته باشد سود 355 ريالي براي شركت توجيه اقتصادي ندارد، بهتراست با فروش دارايي ها و خريد اوراق مشاركت 16 درصدي سالانه بيش از 170 ميليارد تومان، كه براي هر سهم، فراتر از 300 تومان عايدي حاصل است بدون دغدغه توليد ثروت كند.
درپايان وي خواستار آن بود که: مديران شركت هاي بورسي در مصاحبه هاي خود كارشناسي شده و فراخور شرايط بازار، و با در نظر گرفتن صرف صلاح شركت و سهامداران گفتگو كنند، تا بارشرعي و مسوليت مدني در پي نداشته باشد،بي ترديد سازمان بورس به عنوان دستگاه ناطر تكليف عملي در این خصوص دارد که انشاالله با برخورد جدي با مديران چالش آفرين شفافيت را در بازار سرمايه نهادينه گردد.