سه‌شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۴

دومين عرضه بلوك 5درصدي بانك صادرات در سه ماه اخير با تغيير شرايط واگذاري

کد خبر : ۴۴۸۰۳
به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، سازمان خصوصي سازي درحالي چهارمين بلوك 5 درصدي بانك صادرات را در 20 آذر ماه سال جاري به وكالت از دولت به قيمت هر سهم 200 تومان بصورت 30 درصد نقد و باقي اقساط عرضه كرده بود ، اين بلوك در آن زمان خريداري نداشت. 
حال اين سازمان براي دومين مرتبه در سه ماه اخير 840 ميليون و 150 هزار سهم بانك صادرات را به قيمت تابلوي بورس در روز عرضه به اضافه 15 درصد به شرط آنكه از مبلغ هزار و 850 ريال كمتر نباشد، در 21 اسفندماه به صورت 25 درصد نقد و باقي اقساط3 ساله عرضه مي كند. 
خريدار يا خريداران اين تعداد سهام هم بايد در عرض 30 روز كاري نسبت به پرداخت وجه نقد معامله و ارايه اسناد لازم اقدام كنند تا زمينه قطعيت اين معامله احراز شود. 
به گزارش فارس بعد از حضور بانك صادرات در 19 خرداد سال گذشته بود كه سازمان خصوصي سازي دو بلوك 5 درصدي اين بانك را در تابستان 88 عرضه كرد كه توسط يك شركت توليدي روغن نباتي بنام كشت و صنعت ماهي دشت و 4 سرمايه گذار حقيقي فعال در بازار سرمايه خريداري و معامله شد. 
سومين بلوك 5 درصدي بانك صادرات كه اواسط خرداد سال جاري عرضه و در ششمين روز چند گروه به قيمت هر سهم 2002 ريال و به ارزش 168 ميليارد تومان معامله شده بود،‌ از سوي شركت مادر تخصصي مالي و سرمايه گذاري سينا خريداري شد و اين شركت هم با قطعي كردن اين معامله در 29 تيرماه سال جاري،‌ وارد تركيب سهامداري بانك صادارات شد. 
اشتراک گذاری :
ارسال نظر