چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۰

نظر علی مطهری درباره انتخاب رئیس خبرگان:تندورها پیروز نشدند

کد خبر : ۴۵۲۰۰
ریاست آیت​الله مهدوی​کنی از نگاه علی​ مطهری به منزله شکست تندروها و پیروزی اعتدالیون است. 
به گزارش جهان علی مطهری با خبرآنلاین مصاحبه کرده است که بخش های مهم سخنان وی در ادامه آمده است:
*اعضای مجلس خبرگان رهبری معمولا بر اساس تکلیف شرعی عمل می​کنند و این رقابت​هایی که بین سیاسیون مرسوم است در مجلس خبرگان معنی ندارد. آیت​الله هاشمی هم خیلی خوب عمل کردند و یکپارچگی خبرگان را حفظ کردند. آیت​الله مهدوی​کنی هم اهل اعتدال هستند.

*من فکر می​کنم ایشان بخاطر اینکه ریاست مجلس خبرگان رهبری به دست افراد تندرو نیفتد، کاندیدا شدند و از این پس نیز مسیر آقای هاشمی را ادامه خواهند داد. به این ترتیب، تندروها به هدف خودشان نرسیدند. چون روحیه آیت​الله مهدوی​کنی این است که در مقابل افراط گری​ها به شدت می​ایستند.

*اهمیت مجلس خبرگان رهبری به انتخاب رهبر است و الا آثار اجتماعی زیادی ندارد و تفاوت زیادی نمی​کند که چه کسی رئیس آنجا باشد. تندروها بیشتر برای ضربه زدن به آقای هاشمی تلاش می​کردند و فکر می​کردند که اگر ایشان را از ریاست مجلس خبرگان ساقط کنند، یک پیروزی برای آنها است. 

*بهترین راه این است که ما انصاف و عدالت را مبنا قرار دهیم و به تخلفات خودی​ها هم توجه کنیم و نسبت به گروه خودمان تعصب نداشته باشیم. 

*بحران اخیر باعث شد که دل​ها تا حد زیادی از هم دور شود. علتش هم تخلفاتی از هر دو طرف بود. گاهی در قضاوت​ها جانبداری شد و فقط یک طرف مجرم دانسته شد و طرف دیگر بری از هر خطا، که سبب شد بحران طولانی شود.

*ولی اگر کاری کنیم که مردم احساس عدالت کنند و هم کسانی که مردم را به خیابان​ها کشاندند و هم آنها که در مناظره​ها اتهام زنی کردند به تخلفاتشان رسیدگی شود، ریشه بحران خشک خواهد شد .

*برخی افراطیون معتقدند که همه به جز چند نفر باید از صحنه انقلاب حذف شوند. آنها ملاک نیستند. اما کسان دیگری هستند که افراد مخلصی هستند و به عنوان دفاع از ولایت، فکر می​کنند که هر کس انتقادی به نظام دارد، باید از صحنه خارج شود. این افراد در واقع برداشت درستی از ولایت ندارند اما چون حسن نیت دارند، قابل جذب هستند.

*ولی کسانی که با پروژه وارد عرصه شدند و از زمان مناظره​های انتخاباتی با پروژه حذف هاشمی وارد شدند، بازیگر صحنه سیاسی هستند و به صورت پروژه​ای اقدام می​کنند. این افراد تا به اهداف خودشان نرسند، دست بردار نیستند.

*زمانی این موارد می​تواند پیروزی​ برای تندروها باشد که آقای هاشمی از دل مردم بیرون رفته باشد. در حالیکه آقای هاشمی از پایگاه اجتماعی خوبی برخوردار است و علی​رغم فضاسازی شدید و تخریب و تهمت فراوانی که در یکی دو سال اخیر علیه ایشان انجام شد، همچنان پایگاه اجتماعی موثری دارند.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر