دو شركت دارويي 4.7 و 2.5 ميليارد تومان افزايش سرمايه ميدهند
به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، اداره نظارت بر بازار اوليه سازمان بورس در ادامه بررسي ها و صدور مجوز افزايش سرمايه شركت هاي بورسي، با اعمال افزايش سرمايه دو شركت لابراتوارهاي سينا دارو و البرز دارو موافقت كرد تا اين دو شركت كوچك بورسي حداكثر60 روز بعد از دريافت مجوز با برگزاري مجمع فوق العاده ايي، نسبت به اعمال افزايش سرمايه خود اقدام كنند.
براين اساس، شركت لابراتوارهاي سينا دارو كه هم اكنون بيش از 5 ميليارد و 226 ميليون تومان سرمايه اسمي دارد با انتشار 47 ميليون و 734 هزار سهم 100 توماني ديگر ( به ارزش 4 ميليارد و 773 ميليون و 400 هزار تومان) سرمايه خود را با 10 ميليارد خواهد رساند.
اين افزايش سرمايه از محل آورده نقدي سهامداران ، سود انباشته و اندوخته طرح و توسعه بوده و به منظور تأمين نقدينگي مورد نياز براي اجراي طرح توسعه خط توليد قطره و محلول با ظرفيت روزانه 70 هزار واحد و ايجاد خط توليد قطره منو دوز با ظرفيت 50 هزار و 400 واحد اعمال خواهد شد.
همچنين شركت 10 ميليارد توماني البرز دارو هم با هدف جبران تغييرات در برآورد مخارج اجراي طرح توسعه و تجهيز خط توليد محصولات تزريقي اقدام به انتشار 25 ميليون سهم100 توماني و جمع آوري 2.5 ميلياردتومان از محل مطالبات و آورد نقدي سهامداران خواهد كرد تا سرمايه خود را به 12.5 ميليارد تومان برساند.
براساس اين گزارش ، طبق ماده 21 قانون بازار اوراق بهادار، ثبت اوراق بهادار نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به منظور حصول اطمينان از رعايت مقررات قانوني و مصوبات سازمان و شفافيت اطلاعاتي بوده و به منزله تأييد مزايا، تضمين سودآوري و يا توصيه و سفارشي در مورد شركت يا طرح مرتبط با اوراق بهادار، توسط سازمان نيست.