چهارشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۸
یک مقام آگاه خبر داد :

مناقصه "فولاد" در دست بررسی است

سرمایه گذاری توکا فولاد در اجرای طرح های مختلف شرکت فولاد مبارکه بعید نیست که "وتوکا" پس از کسب امتیاز فنی بازرگانی و ارزیابی مالی در نهایت به عنوان برنده اصلی یکی از این مناقصات چهار هزار میلیارد ريالی باشد .
کد خبر : ۴۵۸۴۵

بعد از ظهر روز گذشته در حالی پاکت های مناقصه دو پروژه عملیات فولاد سازی زیر سقفی و ماشین پنج ریخته گری در شرکت فولاد مبارکه اصفهان و با حضور شرکت کنندگان نهایی آن برگزار شد که تا این لحظه نتایج آن مشخص نیست .

در این رابطه یک مقام آگاه در گفتگو با بورس نیوز با اشاره به اینکه مناقصه مذکور از نوع مناقصات دو مرحله ای طبقه بندی می شود افزود : روز گذشته پاکت های قیمت پیشنهاد دهندگان بازگشایی شد که در مرحله اول شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد موفق به کسب امتیاز پیشنهاد قیمت نشد .

وی که از انتشار نام خود صرفه نظر کرد با اعلام اینکه "وتوکا" سایر شرایط این مناقصه را احراز کرده است افزود : بنا به نوع این مناقصه این شرکت توانسته با کسب امتیاز در پیشنهاد فنی بازرگانی و تضمین برنده سایر آیتم ها باشد که بنا به نظر مناقصه گزار پس از بررسی و ارزیابی کمیته هایی در نظر گرفته شده نتایج آن در روز آینده به اطلاع خواهد رسید .

به گزارش بورس نیوز بدین ترتیب به نظر می رسد با توجه به سوابق و تجارب کاری شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد در اجرای طرح های مختلف شرکت فولاد مبارکه بعید نیست که "وتوکا" پس از کسب امتیاز فنی بازرگانی و ارزیابی مالی در نهایت به عنوان برنده اصلی یکی از این مناقصات چهار هزار میلیارد ريالی باشد .

اشتراک گذاری :
ارسال نظر