يکشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۴

تغییر قیمت برق بر مدار قیمت گاز

کد خبر : ۴۶۰۱۴

بعد از اینکه محاسبه تعرفه گاز به دو بخش 5ماهه و 7 ماهه تقسیم‌بندی شد، حالا وزیر نیرو نیز از محاسبه قیمت برق مطابق با همین شیوه خبر می‌دهد. «مجید نامجو» با بیان اینکه نظرات كارشناسان وزارت نيرو و وزارت اقتصاد راجع به قیمت برق در 7 ماهه اول سال تنظيم شده است، می‌گوید: «يعني كار به گونه‌اي تنظيم شده است كه به دليل اينكه تعرفه گاز در 5 ماهه سرد سال و 7 ماهه گرم سال تفاوت دارد، براي هماهنگي ميان برق و گاز قرار شده است كه تعرفه‌هاي برق هم با تعرفه‌هاي گاز هماهنگ شود و به دو بخش 5 ماهه و 7 ماهه تقسيم شود تا هماهنگي لازم بين بخش برق و گاز صورت گيرد.»

وزير نيرو در گفت‌وگو با «فارس»، در پاسخ به اين سوال كه آيا امسال قيمت آب و برق افزايش مي‌يابد يا خير تاكيد كرد: «جلساتي در اين خصوص برگزار شده، اما هنوز مصوبه‌اي توسط ستاد هدفمندي به ما داده نشده است.»
 
وی در ادامه در پاسخ به شبهه عدم واريز بهاي برق به حساب توانير گفت: «بعد از هدفمندي يارانه ها مبلغ دريافت شده از بابت بهاي برق ابتدا به حساب خزانه و سپس به حساب توانير واريز مي‌شود.» 

«نامجو» افزود: «بعد از هدفمندي يارانه‌ها شيوه دريافت مبلغ مصرف برق به همان شيوه قبلي است و تغييري نكرده است، چرا كه حساب تمام شركت‌هاي زير مجموعه توانير به حساب تمركز خزانه‌ واريز مي‌‌شود و از حساب خزانه به حساب توانير واريز مي‌شود.» 

وي ادامه داد: «شايد براي اينكه وزارت نيرو اضافه‌اي از بابت هزينه‌هاي برق طبق قانون دريافت مي‌كند و اين مبلغ اضافه به حساب صندوق هدفمندي واريز مي‌شود، يك هماهنگي‌هايي با خزانه صورت گيرد، ولي چيز خاصي تغيير نكرده است.»

اشتراک گذاری :
ارسال نظر