درخواست پذيرش بنزين ارائه شد؛ بررسي پذيرش در اولين فرصت
کد خبر : ۴۶۴۲۲
مهرزاد نامداري در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي فارس درباره پذيرش بنزين بر اساس دستور وزير نفت براي عرضه در بورس كالا اظهار داشت: بورس كالا امروز درخواست پذيرش بنزين را از سوي شركت ملي پخش فرآوردههاي نفتي دريافت كرد و به سرعت اقدامات و كارهاي كارشناسي را در اين خصوص انجام داد.
وي با اشاره به اينكه با حداكثر سرعت بررسيهاي اوليه براي عرضه بنزين انجام شد، بيان كرد: كارشناسان سازمان بورس نيز همزمان در حال بررسي و رسيدگي به پرونده پذيرش اين كالا هستند و با با توجه به اينكه طي يك روز پذيرش اين كالا تا اين مرحله پيش رفته در اولين فرصتي كه ممكن باشد، به سرعت جلسه هيئت پذيرش را برگزار ميكنيم.
مدير فني و پذيرش بورس كالا با تأكيد بر اينكه نوع اين بنزين صادراتي است، گفت: معاملات بنزين در رينگ صادراتي كيش انجام شده و احتمالا از پالايشگاه بندر عباس خواهد بود.
به گزارش فارس، پيش از اين وزير نفت دو سه روز گذشته در شانزدهمين نمايشگاه نفت، گاز و پتروشيمي دستور عرضه بنزين در بورس كالا را صادر كرد ه بود.
ارسال نظر