جمعه ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۸

بانك هاي تات و دي و اعتباري عسكريه فرابورسي شدند

کد خبر : ۴۶۸۰۹
به نقل از روابط عمومي فرابورس ايران، مصطفي اميد قائمي با اعلام اين خبر گفت: در اين جلسه با درخواست پذيرش سهام بانك تات،بانك دي و موسسه مالي اعتباري عسكريه مطرح شد كه در نهايت باعرضه سهام اين شركت ها موافقت شد. 
به گفته وي سرمايه ثبت شده بانك تات و بانك دي هر كدام2 هزار ميليارد ريال است . 
مديرعامل فرابورس در خصوص سومين شركت جديد پذيرفته شده در فرابورس توضيح داد: موسسه مالي اعتباري عسكريه است كه پذيره نويسي سهام آن به منظور احراز سرمايه تعيين شده توسط بانك مركزي براي موسسات مالي و اعتباري و با سلب حق تقدم كه به طور همزمان در بازار فرابورس ايران و شعبات بانك كشاورزي انجام شده بود ، هم فرابورسي شد وپس از احراز شرايط ودرج نام در فرابورس معامله خواهد شد . 
اميد قائمي ادامه داد: بانك تات و بانك دي با سرمايه ثبتي هر كدام 2 هزار ميليارد ريالي، درخواست پذيرش خود را اواخر روزهاي پاياني سال گذشته به فرابورس ارائه داده بودند كه به سرعت در فرابورس پذيرش شدند. 
وي از اعلام آمادگي فرابورس براي عرضه سهام شركتهايي كه خواستار ورود به اين بازار هستند، خبرداد و اظهارداشت: به عنوان نمونه بانك سرمايه اواخر سال گذشته به فرابورس درخواست پذيرش داد و روز 6 ارديبهشت درج شد و بزودي معاملات سهام آن در فرابورس آغاز مي شود. 
مديرعامل فرابورس عنوان كرد: بر اساس بند "ب " ماده 99 كليه معاملات سهام شركتهاي سهامي عام بايد از طريق بورس يا فرابورس انجام شود و شركتها مي توانند قبل از به پايان رسيدن مهلت شان در خواست پذيرش به فرابورس دهند تا از مزيت هاي بازار سرمايه استفاده كنند. 
اشتراک گذاری :
ارسال نظر