شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۱

فعاليت بازار دوم فرابورس آغاز شد

کد خبر : ۴۶۸۶۶
به نقل از روابط عمومي فرابورس ايران، نماد معاملاتي بانك الكترونيكي آرين، پس از برگزاري مجمع عمومي به طور فوق العاده، در بازار دوم فرابورس به ارزش 25 ميليارد و 600 ميليون ريال معامله شد. 
پس از برگزاري مجمع فوق العاده بانك آرين، اين شركت به عنوان نخستين بانك در بازار دوم فرابورس دادو ستد شد. بانك آرين دي ماه گذشته پذيره نويسي خود را در بازار سوم فرابورس انجام داده بود و به اين ترتيب معاملاتش به عنوان نخستين شركت در بازار دوم سهام فرابورس آغاز شد. 
بازار دوم فرابورس با شرايط آسان تر اين امكان را ايجاد كرده كه شركت هاي سهامي كه به تازگي تاسيس شده‌اند از امكانات بازار سرمايه بهره‌مند شوند. با توجه به ماده 99 برنامه پنجم توسعه كه تمام شركتهاي سهامي عام بايد معاملات‌آنها در بورس يا فرابورس انجام شود،براي تعداد بيشتري از سرمايه گذاران و صاحبان بنگاه ها امكان فعاليت در بازار سرمايه فراهم مي شود. 
امروز ارزش معاملات در بازار هاي اول و دوم فرابورس با جابجايي بيش از 33ميليون سهم به رقم 270ميليارد ريال رسيد. 
بر اساس اين گزارش بيشترين حجم معاملات پس از بانك الكترونيكي آرين، كه بيش از 17ميليون سهم بود، در بازار اول به پتروشيمي پرديس به حجم 11ميليون سهم اختصاص يافت. 
همچنين شركت سبحان دارو با خريد و فروش هزار و 700 سهم كمترين حجم معاملات را در اختيار داشت. در بازار اوراق مشاركت نيز، هزار و 20برگه اجاره ماهان سه ماهه، 13هزار و 120 برگه گواهي سپرده كشاورزي و 44هزار و 160برگه مشاركت نفت به قيمت يك ميليون ريال خريد و فروش شد. امتياز تسهيلات مسكن نيز امروز با افت قيمت همراه بود. 
اشتراک گذاری :
ارسال نظر