يکشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۲

نماد معاملاتي همراه اول فردا در فرابورس باز مي شود

کد خبر : ۴۶۹۲۵
به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، در پي برگزاري مجمع سالانه سه‌شنبه گذشته همراه اول كه با تصويب توزيع سود 500 توماني به هر سهم اين شركت همراه بود، نماد معاملاتي اين شركت 206 ميليارد توماني امروز آماده بازگشايي در فرابورس طي روز جاري بود اما اين اتفاق با اعلام مدير بازار فرابورس به فردا موكول شد. 
بنابراين اين بازگشايي نماد در روز دوشنبه با محدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 50 درصد (موضوع ماده 15 دستورالعمل اجرايي نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ايران) انجام مي‌شود. 
براساس اين گزارش، شركت همراه اول در حالي 28 آذر سال گذشته با عرضه 5.5 درصد از سهام به قيمت هر سهم 3 هزار و 495 تومان به جمع شركت‌هاي فرابورسي پيوسته كه قيمت هر سهم ان تا 4 ارديبهشت ماه به 5 هزار و 268 تومان رسيده و بازدهي سهام اين شركت تا قبل از برگزاري مجمع سالانه و از محل تفاوت قيمت هزار و 773 توماني هر سهم به بيش از 50 درصد رسيده است. 
اشتراک گذاری :
ارسال نظر