مجمع افزایش سرمایه داروسازی ابوریحان را تصویب کرد
ترکیب هیات رئیسه مجمع با حضور آقای دکتر فرزندی به عنوان رئیس مجمع و نظارت آقایان خلیلی و ملک شهر و به دبیری دکترهاشم کامل شد.
همچنین
نماینده سازمان بورس و نماینده موسسه حسابرسی و خدمات مالی کوشا منش نیز در جلسه
حضور داشتند.
مجمع پس از استماع گزارش هیات مدیره توسط دکتر هاشم و بازرس قانونی افزایش سرمایه شرکت از مبلغ 000ر60 میلیون ریال به مبلغ 000ر80 میلیون ریال (از محل آورده نقدی و مطالبات حال شده سهامداران) مورد تصویب قرار داد.
مشخصات اعضای هیأت مدیره و مدیر عامل
به موجب مصوبه مجمع عمومی عادی سالانه، مورخ 1389.02.19اشخاص زیر به عنوان اعضای هیأت مدیره انتخاب گردیدند.همچنین بر اساس مصوبه مورخ 1389.02.22 هیأت مدیره آقای محسن هاشم به عنوان مدیر عامل شرکت انتخاب گردیده است .
جدول زیر میزان سرمایه گذاری مورد نیاز و چگونگی تأمین آن را نشان می دهد.
ارزش مالی طرح
بر اساس اطلاعات ارائه شده،بازده طرح پیشنهادی به شرح جدول زیر است:
تشریح طرح افزایش سرمایه
هدف ازانجام افزایش سرمایه
هدف شرکت داروسازی ابوریحان سهامی عام، از افزایش سرمایه موضوع این گزارش، به شرح زیر می باشد.
این شرکت به منظور اجرای طرح توسعه، افزایش سرمایه را پیشنهاد می نماید.
با توجه به تغییر نگرش در درمان بیماری ها از داروهای شیمیایی به داروهای با تکنولوژی نوین نظیر بیوتکنولوژی و تکنولوژی های جدید ساخت، نظیر لیوفیلیزه جهت افزایش یا پایداری داروها، سرنگها ی از قبیل پر شده برای داروهای patent و ویال انسانی، هیأت مدیره شرکت داروسازی ابوریحان را برآن داشت تا نسبت به توسعه کارخانه برای تولید محصولات جدید بیوتکنولوژی با تکنولوژی جدید، اقدام نماید. بدیهی است برای افزایش توان رقابت در بازار، تولید و عرضه محصولات جدید و با شرایط خاص ساخت امری ضروری است.
سرمایه گذاری مورد نیاز و منابع تأمین آن
مبلغ کل سرمایه گذاری مورد نیاز جهت اجرای برنامه های یاد شدهء فوق 103.019 میلیون ریال و منابع تأمین آن به شرح جدول زیر می باشد.
مبلغ افزایش سرمایه پیشنهادی و محل تأمین آن
با توجه به برنامه ارائه شده، شرکت داروسازی ابوریحان (سهامی عام) در نظر دارد سرمایه خود را از مبلغ 60.000 میلیون ریال به مبلغ 80.000 میلیون ریال، از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران به شرح زیر افزایش دهد.
*20.000 میلیون ریال (معادل 33.33 درصد) از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران.
زمان،ظرفیت و نحوه بهره برداری
دوره اجرای پروژه های سرنگ از قبل پر شده، لیوفیلیزه و ویال انسانی مربوط به طرح توسعه جدید تا پایان تیر ماه سال 1390 و دوره بهره برداری آزمایشی تا پایان شهریور ماه 1390 خواهد بود. بهره برداری تجاری از طرح ها نیز از ابتدای مهر ماه سال 1390 انجام خواهد شد. همچنین ظرفیت مورد استفاده شرکت از تاریخ بهره برداری اولیه تا سه سال بعد به ترتیب، 40،65 و 100 درصد خواهد بود. علت عدم کارکرد شرکت در ظرفیت کامل، دوره زمانی مورد نیاز جهت بازاریابی و معرفی محصولات به بازار می باشد.
برنامه زمان بندی اجرای فیزیکی طرح
شرکت داروسازی ابوریحان سهامی عام، در نظر دارد مطابق برنامه زمان بندی زیر نسبت به اجرای فیزیکی طرح اقدام نماید.
شرح |
1389 |
1390 |
جمع |
|
خرید تأسیسات و ماشین آلات |
95درصد |
5درصد |
100درصد |
|
درصد پیشرفت |
95درصد |
5درصد |
100درصد |
پیش بینی سود(زیان)
در این قسمت سود و زیان پروژه ویال انسانی پیش بینی شده است :