افزایش سرمایه در دستور کار است
موسوی ، مدیر مالی شرکت مهندسی صنعتی روان فن آور ، در خصوص علت کاهش سود برای سال مالی 90 به خبرنگار بورس نیوز گفت : با توجه به اینکه هزینه سربار ، حقوق و دستمزد و نیز مواد مصرفی سالیانه افزایش می یابد ، این میزان کاهش در سود سال جاری اعلام شده است . حتی اگر این موارد را بر مبنای سال گذشته نیز در نظر بگیریم ، افزایش هزینه ها باعث کاهش سود شرکت می شود .
در این گزارش با توجه به کسب پروانه بهره برداری تولید یک میلیون قطعه شاتون پراید در فاز دوم شهرک صنعتی محمود آباد در تاریخ 89.11.28 و نظر به اینکه این منطقه جزو مناطق کمتر توسعه یافته است ، شرکت از این تاریخ به مدت 10 سال و به میزان 100 درصد معاف از مالیات می باشد.
موسوی در خصوص این پروژه اظهار داشت : پروژه تولید شاتون پراید در مرحله تولید است و با توجه به کمبود برق ، تاکنون امکان تولید بیشتر این قطعه وجود نداشت . البته سعی داریم پس از راه اندازی خطوط برق لازم ، میزان تولید این خط را افزایش دهیم و خط تولید شاتون پیکان و مجموعه پیستون سازی را در این شهرک راه اندازی کنیم .
وی در خصوص پروژه تولید شاتون EF7 به درخواست شرکت ساپکو تصریح کرد : قرارداد این پروژه در حال انعقاد است و نمونه تولیدی را به ساپکو ارایه کردیم و سعی داریم این قطعه را به سبد محصولات شرکت اضافه کنیم .
افزون بر این پیش بینی شده است که پس از انعقاد این قرارداد 100 تا 150 هزار قطعه را طی یکسال تولید کنیم .
علاوه بر پروژه های یاد شده ، پروژه Q5 برای کار با شرکت ساپکو در "خفناور" مطرح است و نمونه های آن به شرکت ساپکو ارایه شده است و در صورت انعقاد قرارداد با شرکت مذکور ، بحث تولید سالانه 100 هزار قطعه شاتون پژو برای شرکت مطرح می شود .
مدیر مالی شرکت روان فن آور در خصوص افزایش سرمایه شرکت از محل سود انباشته اظهار داشت : کمیته نظارت افزایش سرمایه پنج میلیارد ريالی را از محل سود انباشته به مدیریت پیشنهاد کرده است و پس از فراهم شدن گزارش توجیهی لازم ، در مجمع هفته آینده مورد بررسی قرار خواهد گرفت و پس از تصویب آن برای افزایش سرمایه شرکت از 10 میلیارد ريال به 15 میلیارد ريال اقدام می کنیم .
وی قسمت اعظم این افزایش سرمایه را در راستای افزایش حجم مبادلات بورسی ، اصلاح ساختار مالی و نیز جلوگیری از خروج وجه نقد و بهبود گردش مالی شرکت بر شمرد .
موسوی در بخش دیگری از سخنان خود ، با اشاره به اینکه نرخ فروش محصولات برای سال جاری ثابت در نظر گرفته شده است ، بیان داشت : برای افزایش نرخ دو محصول تولیدی شرکت در حال پیگیری هستیم تا قیمت شاتون پیکان و پژو را افزایش دهیم . البته تاکنون برای دریافت مجوز افزایش نرخ موفقیتی حاصل نشده است .
وی در خاتمه با اشاره به اینکه حدس می زنم سود 7893ريالی پیش بینی شده برای سال مالی 89 تا پایان این دوره محقق شده باشد ، گفت : هر چند که هنوز هیچ چیز قطعی نیست و در صورت ثبت کامل اطلاعات قطعاً موارد به سازمان بورس اعلام و از طریق سایت کدال به اطلاع عموم سهامداران می رسد .
وی ادامه داد : پیشنهاد شرکت برای سود تقسیمی در مجمع عمومی سالیانه در حدود 50 تا 60 درصد سود پیش بینی شده سال مالی مذکور است ، البته با توجه به بحث افزایش سرمایه احتمالی شرکت برای سال جاری ، نمی توان در خصوص میزان سود تقسیمی در مجمع به صورت قطعی اظهار نظر کرد.