سه‌شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۷

انتظار سهامداران از بورس براي بازگشايي نماد سرمايه‌گذاري رنا

کد خبر : ۴۷۳۶۸
حسين جوادنيا در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي فارس، در رابطه با آخرين وضعيت نماد شركت سرمايه گذاري رنا كه از 25 دي ماه سال گذشته و در پي برگزاري مجمع سالانه تاكنون بسته است اظهار داشت: عليرغم ارايه گزارش ها و مدارك اين شركت به مديريت نظارت بر ناشران اوراق بهادار تهران و مكاتبات عديده، نماد شركت سرمايه گذاري رنا باز نشده است. 
وي ادامه داد: حتي با ارسال اطلاعات مربوط به سرمايه گذاري ها و وضعيت پرتفوي (سبدسهام) و صورت ريز معاملات تا 31 فروردين سال جاري و همچنين صورت هاي مالي سه و شش ماهه عملكرد جاري به مديريت مذكور، تاكنون اطلاعات ارايه شده در سايت بورس (كدال) انتشار نيافته و علت عدم انتشار آن براي اين شركت هم روشن نيست. 
جوادنيا در خاتمه گفت: به هر حال سهامداران شركت سرمايه گذاري رنا انتظار دارند سازمان بورس كه حامي حقوق آنها بشمار مي رود نسبت به بازگشايي نماد شركت و انتشار به موقع اطلاعات ارايه شده اقدام كند. 
اشتراک گذاری :
ارسال نظر