چهارشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۰

تابوي معامله بنزين در بورس نشكست؛ ادامه عرضه به امروز موكول شد

کد خبر : ۴۷۷۲۷
محمدرضا شادماني در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهار داشت: محموله 20 هزار تني بنزين ديروز سه شنبه عرضه شد كه به فروش نرفت و اميدواريم امروز چهارشنبه به فروش برسد چون ادامه عرضه به امروز موكول شد. 
وي افزود: تا حدودي روي قيمت پرميوم ما رقابت وجود داشت چنانكه در عرضه اوليه اختلاف ما با خريداران بين 40 تا 45 دلار بود اما اين اختلاف در عرضه جديد به 5 تا 10 دلار رسيد و خريداران درخواست كردند عرضه امروز هم تمديد شود كه مورد موافقت قرار گرفت. 
رئيس اداره قيمت گذاري شركت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي با تاكيد بر اينكه به احتمال قوي آن اختلاف 5 تا 10 دلاري هم حل شده امروز معامله انجام خواهد شد، اضافه كرد: ما عرضه را براساس قيمت نفت به اضافه 70 دلار انجام داديم و تا قيمت نفت به اضافه 65 دلار نيز پايين آمديم. 
وي تصريح كرد: تصور ما اين است كه خريداران قيمت نفتا به علاوه 60 يا 65 دلار را بپذيرند چرا كه كمتر از آن چندان منطقي به نظر نمي‌رسد. 
شادماني گفت: اين عرضه تا سه‌‌شنبه هفته آينده نيز ادامه خواهد داشت يعني اگر امروز چهارشنبه اين محموله 20 هزار تني فروشي نرود سه‌شنبه آينده با همين شرايط عرضه خواهد شد. 
وي با بيان اينكه ما چيزي به نام قيمت ثابت نداريم، افزود: آنچه داريم نفت به علاوه هفتاد دلار است؛ چنانكه از نظر ما منطقي در نرخ‌گذاري وجود دارد كه بايد رعايت شود. 
وي با اشاره به تحويل بنزين در بندرعباس و روي دريا، گفت: كمتر از 20 هزار تن براي كساني كه بنزين را روي دريا تحويل مي‌گيرند صرف نمي‌كند و آماده‌ايم در صوت نياز خريدار حتي تا 30 هزار تن نيز عرضه كنيم. 
اشتراک گذاری :
ارسال نظر