ورود شركتهاي سيماني به بورس كالا سرعت گرفت
کد خبر : ۴۸۸۰۵
حسين نوروزي زاده در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي فارس درباره دليل عدم ورود شركت هاي سيماني به بورس كالا اظهار داشت: پيشي گرفتن توليد و عرضه سيمان در كشور بر تقاضاي آن در ماههاي اخير، مشكل قيمتگذاري محصول سيمان و نبود انگيزه قوي در بسياري از خريداران براي خريد از بورس مهمترين دلايل عدم ورود سيماني ها است.
وي افزود: البته پس از اجرايي شدن طرح تحول اقتصادي در كشور شاهد تغيير رويكرد غالب شركتهاي سيماني در مواجه با وورد به بورس كالا بوديم به نحوي كه در چند هفته گذشته با استقبال فزاينده شركتهاي سيماني حتي در بخش خصوصي براي پذيرش و عرضه محصول خود در بورس مواجه شديم.
مدير سابق كالايي كارگزار عرضه كننده چند شركت سيماني با اشاره به اينكه پيشبيني ميشود به زودي عرضههاي مستمر هفتگي ساير كارخانههاي سيماني در كنار سيمان كردستان انجام شود، بيان كرد: واقعيتر شدن قيمت سيمان و جبران قسمتي از هزينههاي تحميل شده به واحدهاي سيماني، سر و سامان دادن به عرضه و تقاضاي سيمان و به دست آوردن بازار تقاضاي جديد با عرضه در بورس از عمدهترين دلايل شتاب گرفتن ورود سيمانيها به بورس كالا است.
وي در خصوص شرايط ورود اكثر شركتهاي سيماني به بورس كالا گفت: تمامي اهداف پيدا و نهان عرضه سيمان در بورس زماني محقق ميشود كه اكثر شركتهاي سيماني وارد بورس كالا شده و سياستهاي واحدي جهت سامان بخشيدن به عرضه و قيمتگذاري محصولات آنها اتخاذ شود.
به گزارش فارس، رئيس انجمن سيمان در خصوص حل مشكل قيمت گذاري شركتهاي سيماني معتقد است هر زمان دو سوم شركت ها وارد بورس كالا شوند قيمت اين كالا بر اساس عرضه و تقاضا كشف ميشود ولي با توجه به ادغام وزارت صنايع و بازرگاني اين مسئله زمانبر ميشود.
ارسال نظر