سه‌شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۴

سجادي وزير ورزش و جوانان نشد

کد خبر : ۴۹۷۹۸

شفاف :نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني صبح سه‌شنبه دقايقي پيش بررسي رأي اعتماد به سيد‌حميد سجادي براي تصدي وزارت ورزش و امور جوانان را آغاز كرده و با 137 راي عدم اعتماد وي را به عنوان وزير ورزش و جوانان انتخاب نكردند.

 ابتدا بعد از معرفي سجادي به مجلس و در پى اظهارات و دفاعيات رئيس‌جمهور، مجلس شوراي اسلامي بررسي برنامه‏ ها و صلاحيت وي را به صورت جداگانه آغاز كردند.

در مورد سجادي نيز 2 نفر از نمايندگان مخالف و 2 نفر از نمايندگان موافق با حفظ ترتيب يك‌ نفر مخالف و موافق هركدام براى مدت 15 دقيقه به سخنراني و بيان نظرات پرداختند.

پس از آن وزير معرفي شده براي وزارت ورزش و جوانان با صلاحديد احمدي نژاد به مدت 27 دقيقه براى دفاع از برنامه و صلاحيت خود به سخنراني پرداخت.

در پايان نيز احمدي نژاد 3 دقيقه از مدت زمان قانوني سجادي را به خود اختصاص داده و به دفاع از وزير پيشنهادي خود پرداخت.

نمايندگان مجلس با 137 راي مخالف و 87 راي موافق صلاحيت سجادي براي دستيابي به وزارت ورزش و جوانان را رد كردند.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر