چهارشنبه ۰۱ تير ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۰
در گفتگو با معاون نظارت بر ناشران سازمان بورس اوراق بهادار بررسی شد

علت توقف نمادهای "وگستر" ، "ولغدر" ، "بیمه دانا" و سایر نمادها

وی علت توقف طولانی مدت برخی از این نمادها را عمدتاً ناشی از مردود دانستن گزارش های مالی از سوی حسابرس یا بازرس قانونی و یا اینکه عدم اظهار نظر آنها دانست که در نهایت باعث می شود به دلیل نبود مدارک کافی و عدم تأیید آنها بازگشایی نمادها به تعویق افتد.
کد خبر : ۴۹۸۸۷
در پی تماس های مکرر تعدادی از سهامداران و فعالان بازار سرمایه با گروه تحریره بورس نیوز مبنی بر علت توقف طولانی مدت نماد برخی از شرکت های بورسی و فرابورسی ، تعدادی از این درخواست ها با معاون سازمان بورس اوراق بهادار در میان گذاشته شد که عبارت بودند از : شرکت گسترش سرمایه گذاری ایرانیان ، کف ، بیمه دانا ، قند پارس ، لیزینگ خودرو غدیر ، ساختمان اصفهان ، تکسرام و بهنوش که وی علت توقف طولانی مدت برخی از این نمادها را عمدتاً ناشی از مردود دانستن گزارش های مالی از سوی حسابرس یا بازرس قانونی و یا اینکه عدم اظهار نظر آنها دانست که در نهایت باعث می شود به دلیل نبود مدارک کافی و عدم تأیید آنها بازگشایی نمادها به تعویق افتد.

سید علی حسینی ، معاون نظارت بر ناشران سازمان بورس اوراق بهادار در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز با اشاره به ارایه صورت های مالی حسابرسی شده و نشده شرکت گسترش سرمایه گذاری ایرانیان به سازمان بورس ، خاطرنشان کرد : نماد این شرکت از 89.12.22 متوقف شده و این در حالی است که با توجه به ورود اخیر "وگستر" به بازار فرابورس و عدم آشنایی کافی و سازگاری با استانداردها و قواعد اطلاع رسانی که البته طبیعی نیز می باشد ، بخشی از اطلاعات ارایه شده با مشکل مواجه بوده که به محض اصلاح و برطرف شدن آنها ، نماد شرکت بازگشایی خواهد شد .

وی با بیان اینکه در حال حاضر رایزنی هایی برای برطرف کردن مشکلات با مدیران شرکت گسترش سرمایه گذاری ایرانیان انجام گرفته ، یادآور شد : با توجه به اینکه برخی سهامداران علاقه مند به معامله سهام خود تا قبل از برگزاری مجمع عادی سالیانه هستند لذا تلاش می شود تا به محض رفع مشکلات و اطلاعات درخواستی نماد "وگستر" بازگشایی و آماده انجام معاملات شود از اینرو سازمان بورس اصراری مبنی بر بازگشایی این نماد در بعد از مجمع عادی سالیانه ندارد .

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اینکه نماد شرکت بهنوش ایران نیز از 89.12.23 متوقف شده از بازگشایی این نماد طی اوایل هفته آینده خبر داد و در عین حال افزود : سه نماد معاملاتی شرکت قند پارس ، تکسرام و ساختمان اصفهان نیز که به ترتیب در 23 آبان ماه و نیز 7 و 2 دی ماه سال گذشته تاکنون متوقف شده اند با مردود شدن گزارش های مالی از سوی حسابرس و بازرس قانونی خود مواجه می باشند.

حسینی در خصوص نماد شرکت لیزینگ خودرو غدیر نیز گفت : صورت های مالی این شرکت هنوز تصویب نشده و سازمان برای بازگشایی نماد "ولغدر" منتظر برگزاری مجدد مجمع عادی سالیانه آن می باشد .

در زمینه نماد بیمه دانا که از 7 اسفند ماه 89 متوقف شده نیز باید گفت ، اطلاعات حسابرسی نشده این شرکت با ابهامات بسیاری همراه بوده که سازمان بورس در حال حاضر منتظر ارایه گزارش های مالی حسابرسی شده آن است . در عین حال اینکه گفته می شود هفته آینده نماد "دانا" بازگشایی می شود تا این لحظه صحت ندارد .

حسینی از توقف نماد شرکت کف از 4 اسفند ماه سال گذشته نیز سخن گفت و افزود : شرکت کف اطلاعاتی که ارایه نموده آنرا با ابهام های زیادی همراه ساخته و سازمان در حال حاضر منتظر ارایه اطلاعات جدید این شرکت می باشد . در عین حال چنانچه طی هفته آینده این گزارشات ارایه نشد با یک اطلاعیه شفاف سازی نماد "شکف" بازگشایی خواهد شد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر