يکشنبه ۰۵ تير ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۷

باهنر: نيكزاد رأي مي‌آورد

کد خبر : ۵۰۰۴۹

به گزارش فارس، محمدرضا باهنر نماينده مردم تهران در مجلس در جلسه ماهانه جامعه اسلامي مهندسين با اشاره به ادغام‌ها در وزارتخانه‌ها درباره وزارت زيربنايي گفت: برآورد اوليه از معرفي نيكزاد اين است كه وي رأي مي‌آورد.

دبيركل جامعه اسلامي مهندسين درباره ساير ادغام‌ها نيز با اشاره به اينكه وزارت انرژي منتفي شد و مقرر شد وزارت نفت سر جاي خود بماند، بيان داشت: ادغام وزارت صنايع و بازرگاني منطقي است و در مجلس اين وزارتخانه جا افتاده است.

باهنر درباره وزارت رفاه و كار نيز كه در مجلس روي آن بحث است، اظهار داشت: برخي از مجلسي‌ها معتقدند وزارت رفاه مي‌تواند جاي خود بماند و وزارت تعاون با وزارت كار ادغام شود.

وي در پايان با اشاره به اينكه فردا لايحه وزارت صنايع و بازرگاني وصول مي‌شود، گفت: ادغام وزارت كار با رفاه نيز احتمالاً در آينده اعلام وصول خواهد شد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر